2777
2789
عنوان

خراب شدن دندون حتی با مسواک😑

562 بازدید | 30 پست

سلام دخملا

من ب عنوان خانم 30 ساله تقرییا اکثر دندونام پره و دوتاشم عصب کشی کردم..مسواکم میزنم ولی طول روز نه...میخام بدونم شمام انقد دندوناتون پره؟ خرابی داره؟ 

نخ‌دندون خیلییی مهمه

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس دندونات اینطوریه

کاریش نمیشه کرد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آره بابا من ک سنم خیلی ازت کمتره تقریبن بیشتریا پر و عصب کشی شدن😁خواهرمم ک ازم کوچیکتره همینطوریه

بستگی ب جنس دندون داره مامانم و داییمم همینن،کلن از جنس دندون شانس نداریم😑😔

با خمیر دندون مسواک نزن 

تقصیر همین خمیر دندونای لعنتیه 

با آب نمک مسواک بزن 

ویرایش : حتما نمک دریا باشه نه نمک ید دار

نخ دندون رو هم قسمتی که برای یه دندون استفاده کردی برای دندون دیگه استفاده نکن فقط انتقال باکتریه 

موسی به خداوند عرض کرد : پروردگارا ! کاری بکن که احدی جز به خوبی از من یاد ننماید خداوند در جوابش فرمود : موسی ! من برای خودم هم چنین کاری نکرده ام !

آره نخم میزنم شبا...دکتر گفت حتما ریاد بهت شیرینی تعارف میکنن😁 اخه کیه ک بعد هر میوه و شیرینی مسواک بزنه؟ ولی از امروز میخام بعد هر شیرینی بزنم ...واقعا درمان دندام خیلی هزینه بردار و اعصاب خورد کن هست...

من فقط 4 تا دندون جلوی پایینم سالمه مابقی پر و عصب کشی .. الانم دندون درد دیوونم کرده😣😣😣😣 دندونامون جنسش گچیه با این همه رسیدگی بازم داغون میشن البته مال من دقیقا یک ماه بعد زایمانم تا الان اینجوری همشون پودر شدن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫