بخدا به مرز جنون رسیدم از بدنجسی نگفتم.هفت ماهه طبقه بالایی هامون اومدن چندتا مرد هستن که نمیدونم چندتاشون معتادن متاسفانه خونه مال خودشونه اینا بیست و چهار ساعته دعوا و کتک کاری دارن همدیگه رو بلند میکنن میکوبونن زمین و نعره میزنن فحش میدم جوری که من ضربانم میره بالا صبح و شب و نصف شبم نداره تا خود صبح دعوا الان دعوا شب دعوا کتک کاری داد میزنن دیشب ساعت4 تو بالکن دعوا میکردن داد میزد بندازمت پایین؟فحشای بد پسرم. بیدار شد گریه میکرد شوهرم میخواست بره سرو صدا کنه نذاشتم اخه چندنفر معتادن ترسیدم چاقویی چیزی بزنن.هیچکسم براش تو ساختمون مهم نیست اکثرا نیستن.همسایه روبروییمونم میگه یبار تذکر دادیم شر شدن برامون.چکار کنم خدایا
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اقایون همسایه ها باهم جمع بشن ، جلسه تشکیل بدن و بهشون تذکر بدید . همه باشن ، و اون آقایون که دایما ...
اخه معتادن شر هستن همه میترسن دائم امبولانس میاد همدیگه رو میزنن تا این حد من که حتی جرات ندارم برم دم خونشون شوهرمم نمیفرستم ولی الانم دستام یخ کرده بخدا جوری همدیگه رو میکوبن زمین میگم الانه سقف رو سرمون خراب شه فحشاشونو پسرم میفهمه