2777
2789

میخواهی زبیار بیار فاصله سنی یا ۳  یا ۴ خوبه یا نهایت ۶ و ۷ البته خب این فاصله سنی هم خودش هر سنی خوبی بدی داره

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اصلا موافق بچه دوم نبودم ولی الان که باهمن مطمینم بهترین تصمیم رو گرفتم به نظرم اگه شرایطشو دا ...

شرایطم عالی نیست ولی بدم نیست .اما نمی‌دونم چرا میترسم 

کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
به سلامتی.شوهر منم خیلی میگه بیاریم ولی میترسم از پس مسئولیت وتربیت بچم برنیام

منکه سپردم ب خدا...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

پسر منم 6سالشه جراتشوندارم میترسم😢ولی اطراف بان میگن بیاری بهتره

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
من موافقم ادم حتی تا شیش تا بچه هم داشته باشه ولی نه واسه خودم واسه بقیه😊

بله 🤠

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

منک دومیو باردارم بنظرم نمیشه تنها باشه بچه هم بازی میخواد بزرگ میشه پشتوانه میخواد بالاخره پدرمادر همیشه زنده نیستن

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
سه سال و یکماه

دیر میشه ها خانومی اگه قصدشو داری زودتر بیار تازه الان که اقدام کنی تا دنیابیاد پسرت 4ساله میشه

من پسرم 21ماهش بود باردار شدم تا دومیم بیاد پسرم 2سال و نیمه میشه بنظرم رفیقای خوبی میشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری