2777
2789
عنوان

فولیکول بالغ

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 46 پست

سلام. آمپول چی میزنین بالغ بشع؟😁 فرق فولیکول عادی و بالغ چیه؟ من 15 سیکل رفتم سونو هر تخمدان یه فولیکول 4 میلی متر داشتم ولی دکتر گفت خوبی سالمی . با این عددا که شما میگین مال من که خیلی کوچیکه چرا گفت خوبه

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم انشاالله  تو هم به زودی مامان بشی ایشالا

از نظر دکترا و علمی سایز فولی باید روزای تخمک گذاری بین ۱۸ تا ۲۳ باشه ک بهش بگن بالع و بتونه بارور بشه.. ولی خب خیلیا با سایزای کوچیکتر یا بزرگارم باردار شدن قانون صددرصدی نیست.. 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
سلام. آمپول چی میزنین بالغ بشع؟😁 فرق فولیکول عادی و بالغ چیه؟ من 15 سیکل رفتم سونو هر تخمدان یه فول ...

آمپول اچ ام جی چند روز قبل از تخمک گداری باعث میشه فولیکولا بالغ بشن.. شما فولیکولات خییییییلی ریز بوده.. اونم روز ۱۵ سیکل.. باید بین ۱۸تا۲۳ باشه..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
آمپول اچ ام جی چند روز قبل از تخمک گداری باعث میشه فولیکولا بالغ بشن.. شما فولیکولات خییییییلی ریز ب ...

پس چرا دکتر گفت خوبه؟! اگه تخمک گذاری شده باشه چه بلایی سر فولیکولا میاد

شما تو اقدامی؟

این خیلی طبیعیه هرجا هم بخونید نوشتن که سایز فولیکول اواسط سیکل تو روزای تخمک گذاری برای بارداری بهتره بین ۱۸تا۲۳ باشه.. ولی سایز کوچیک زیر ۱۰ مخصوصا اصلا امکان باروری نداره هرچن دکترا زیر ۱۸ هم میگن مناسب نیست.. من خودم اینماه با امپول و دارو روز ۱۱ سیکلم فولی ۱۲ داشتم ک دکتر گف حداقل باید به ۱۸ برسه تا دو سه روز دیگه وگرنه اینماهم از دست میدی که خداروشکر روز ۱۴ ک رفتم سونو سایز فولیم شده بود ۲۰ و گفت عالیه..

ببین عزیزم در حالت عادی و کسی ک مشکلی نداره هرماه یه فولیکول از یه تخمدانش همون روزای اول پریود شروع به رشد میکنه و وقتی به اواسط سیکل میرسه به اوج سایز خودش میرسه و بالغ میشه و تخمک ازاد میکنه که اگه اسپرم بهش برسه باعث بارداری میشه..

شما تو اقدامی؟ این خیلی طبیعیه هرجا هم بخونید نوشتن که سایز فولیکول اواسط سیکل تو روزای تخمک گذاری ...

آره اقدامم و دکتر گفت اقدام کن اینقدر به نظرش همه چی خوب بود که حوصله ادامه سوالمم نداشت. شاید چون مصنوعی پربود شدم 15 تخمک گذاریم نبوده یا انجام شده بوده  آخه دوبارم سونو مو دید بار دوم بعد از آزمایش های پیش از بارداری و مطمئن گفت سالمی خانوم🤔

ببین عزیزم در حالت عادی و کسی ک مشکلی نداره هرماه یه فولیکول از یه تخمدانش همون روزای اول پریود شروع ...

آخه من با آمپول پریود شدم. پس ممکنه در اون سیکل تخمک گذاری نبوده باشه یا قبلش انجام شده و بعد آمپولو زدم حدس خودمه

آره اقدامم و دکتر گفت اقدام کن اینقدر به نظرش همه چی خوب بود که حوصله ادامه سوالمم نداشت. شاید چون م ...

بنظرم بازم ادامه بده درمان و سنو برو مداوم.. من یکساله اقدامم پیش ی دکتر میرفتم فقط دوفاستون داد بهم ک مرتب شه پریودم بتونم اقدام کنم.. همش بهم میگف فقط تنبلی داری ک با گذر زمان حل میشه و دارو بهم نمیداد.. روانی شدم از دستش یکسال همینجور اقدام بی دارو خب معلومه ک نمیشه.‌ اینماه دکترمو عوض کردم رفتم پیش یکی دیگه.. این خیلی خوبه همه چیو با سونو تحت نظر میگیره ضخامت آندومتر و سایز فولیکول رو میبینه و با توجه ب اون دارو میده تا برای بارداری مناسب بشه.. من اینماه با ۱۴تا لتروزول و ۷تا امپول تازه دوتا فولی داشتم ۱۵ و ۲۰.. خب معلومه ک اون یکسال بدون هیچ دارویی فولیام ریز بودنو بدرد بارداری نمیخوردن فقط الکی اقدام داشتمو خودمو عذاب دادم.. این تجربه من بود.. فولیکول سایز ریز اونم زیر ۱۰ برا بارداری مناسب نیس خواستی تاپیک بزن همینجا ببین اونا ک اجربه دارن همینو میگن..

بنظرم بازم ادامه بده درمان و سنو برو مداوم.. من یکساله اقدامم پیش ی دکتر میرفتم فقط دوفاستون داد بهم ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اگر این ماه باردار نشم میرم پیش دکتر دیگه ضرری نداره ولی شوهرم با خودش میترسم فک کنه مشکلی هست نگران شه ببینه هی میرم دکتر

مرسی عزیزم از راهنماییت اگر این ماه باردار نشم میرم پیش دکتر دیگه ضرری نداره ولی شوهرم با خودش میترس ...

خواهش میکنم..

نبابا چ مشکلی به شوهرتم بگو طبیعیه خانما حساسترین زمان زندگیشون بارداریه باید تحت نظر ی دکتر خوب باشن.. من ک خیلی پشیمونم یکسال عمرمو تلف کردم کلی حرف شنیدم از بقیه.. هنوز باردار نشدما چون یکماهه تازه دارو مصرف کردمو هنوزم موعدم نشده ولی لااقل اینطوری ک هرماه از شرایط رحمو فولیکولام خبر دارم خیلی حالم بهتره و امیدوارترم تا اونوقتا ک هیچی نمیدونستم اصن مشکل از کجاستو چرا نمیشه..