من عاشق جوجه کوچولوهام،بخصوص رنگیا!!هروقت میارن بازار ۵_۶ تاشو میگیرم اون همه مراقبشونم و وابستشون میشم و بزرگشون میکنم بعد یه گربه هست میاد میخوردشون😭 تا حالا ۲ اردک،،۸ جوجه ک تقریبا بزرگ شده بودن،۴ قناری،،۱ طُرقه،،۱ مرغ مینا رو خودشو پیشمون!!تو قفس هم بهشون رحم نمیکنه!!اصلا نمیدونم چحوری از تو قفس اونا رو میکشونه!؟؟حتی قفس قناریا داخل خونمون بود کمتر از ۵ دقیقه ها،حواسمون نبود در باز گذاشتیم نمییییدونم این چطور بو کشید اومد داخل وقتی ما متوجه شدیم م پرهاشون اطراف قفس ریخته😭😭😭 دیشب هم جوجمو خورد خیییلی ناراحتم😭😭😭 دوتا اردک بزرگ کردم خیلی میترسم اونم بخوره،واقعا ناراحتم😭😭بنظرتون چیکارش کنم گربه رو ک ولمون کنه دیگه نتونه بیاد😭😭😭
لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
چه کاریه ؟مبدونبن اگه این گربه بمیره یا بلایی سرش بیاد تا آخر عمر روزگارتون سیاهه شما هستین که حیوو ...
اخه چطور بقیه گربه هایی ک میان رو دیوارامون غریزه ندارن فقط این داره؟؟سیرابی هم نداره ماشالله!!اخه من از علاق خودم بزنم بخاطر یه گربه!؟من دنبال راه حلم ک چطور شرشو از سرمون کم کنم اگه بتونم زنده شرشو کم کنم ک اسیب نبینه هم بهتر،ولی فقط میخوام دیگه نبینمش
متاسفم واسه نژاد ایرانی که هیچ درکی از حیوون نداره!!!! اون گربه که با شما لج نکرده! یا نمیخاد حرصت ...
عزیژم من اینجا تاپیک زدم ک بدونم چ راه هایی هست شرشو کم کنم!منم حیووناتو دوست دارم ولی این واااقعا دیگه کفرمو دراورده،این همه گربه میاد و میره ولی این دیگه جون ب لبمون کرده!!اگه راه حلی باشه ک بدون آسیب شرشو کم کنیم بهتر
گربه ذاتش شکاره شما عرضه نگهداری حیوون نداری..چرا گ به بدبخکو با تفنگ بادی میزنی؟
من عرضشو دارم ک ایقد اعصابمو این گربه خرد کرده،روزی ۲۰ گربه میاد رو دیوار خونمون و میره فقط این یکی ذات شکار گرفته؟؟؟منم عرض کردم چون جون ب لبم کرده اینکار کردیم،مردم جون ب لب میشن خودکشی میکنن،این منو دیگه روانی کرده،میخوام از هرراهی برم ک شرش کم بشه،اگ بدون آسیب دیدن باشه هم چ بهتر
شوخی میکنم🤣🤣🤣با تیر نزنی گناه داره....پرنده نخر طفلکیا جاشون تو قفس نیست گناه دارن برو تو مغازه ه ...
دیگه از اون پرنده ها نمیخرم ولی جوجه ها ازادن از ترس این گربه بعضی وقتا میکنم تو قفس ک اونجا هم رحم نمیکنه،دنبال اینم ک چطور میتونم بدون اینکه آسیب ببینه شرشو کم کنم