2777
2789
عنوان

😭😭😭بگید با این گربه چیکار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3031 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده نداره تله بخرین نجار ها دست میکنن بگیرینش ببرینش راه دور ولش کنیین

بهش اسیب میزنه تله؟؟؟چون ممکنه یه گربه بیگناه دیگه بیوفته توش!!فقط این یکی گربس ک فضوله

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
بهش اسیب میزنه تله؟؟؟چون ممکنه یه گربه بیگناه دیگه بیوفته توش!!فقط این یکی گربس ک فضوله

ن فقط اون تو گیر میافته هیچ اسیبی نمیزنه.بعدا میبرینش ی جای دیگه ی خراش‌کوچیکم بر نمیداره

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
چه کاریه ؟مبدونبن اگه این گربه بمیره یا بلایی سرش بیاد تا آخر عمر روزگارتون سیاهه شما هستین که حیوو ...

اخه چطور بقیه گربه هایی ک میان رو دیوارامون غریزه ندارن فقط این داره؟؟سیرابی هم نداره ماشالله!!اخه من از علاق خودم بزنم بخاطر یه گربه!؟من دنبال راه حلم ک چطور شرشو از سرمون کم کنم اگه بتونم زنده شرشو کم کنم ک اسیب نبینه هم بهتر،ولی فقط میخوام دیگه نبینمش

متاسفم واسه نژاد ایرانی که هیچ درکی از حیوون نداره!!!! اون گربه که با شما لج نکرده! یا نمیخاد حرصت ...

عزیژم من اینجا تاپیک زدم ک بدونم چ راه هایی هست شرشو کم کنم!منم حیووناتو دوست دارم ولی این واااقعا دیگه کفرمو دراورده،این همه گربه میاد و میره ولی این دیگه جون ب لبمون کرده!!اگه راه حلی باشه ک بدون آسیب شرشو کم کنیم بهتر

گربه ذاتش شکاره شما عرضه نگهداری حیوون نداری..چرا گ به بدبخکو با تفنگ بادی  میزنی؟

من عرضشو دارم ک ایقد اعصابمو این گربه خرد کرده،روزی ۲۰ گربه میاد رو دیوار خونمون و میره فقط این یکی ذات شکار گرفته؟؟؟منم عرض کردم چون جون ب لبم کرده اینکار کردیم،مردم جون ب لب میشن خودکشی میکنن،این منو دیگه روانی کرده،میخوام از هرراهی برم ک شرش کم بشه،اگ بدون آسیب دیدن باشه هم چ بهتر

خواهرم تازه از سفر اومده بود خونمون.جوجه اش هنوز توحیاط بود رفت جوجه روبرداره گربه سیاه خوردش.بااین ...

عزیزم یه دونه جوجه فرق داره با این همه جوجه و اردک و مرغ مینا و قناری و طرقه ک از ما خورده !منم روز اول یه دونشو ک خورد ککمم نگزید

من دو تا گربه دارم و سه تا پرنده بدون قفس و یه لاکپشت  با هم به حوبی  زندگی میکنیم الانم ...

گربه داریم تا گربه بعضیاش مث این اگ بیاد دو جوجتو بخوره اونوقت حالمو درک میکنی

واي بلايي سر گربه نياريها يادمه ما گربه داشتيم پسر همسايمون بخاطر جوجه هاش ميگرفت ميبردشون نيست و ن ...

منم از این میترسم چون خیلیا میگن شگون نداره،میخوام دوستان یه راه حل بدن ک بدون اینکه آسیب ببینه شرشو کم کنم

اینم بگم گربه  تادوسه روز میومد سر میزد به هوای جوجه. تازه .دلخورم از خودم چون به گربه سیاه خود ...

ولی از شانس ما از روزی ک اومدیم اینجا اینم بوده،قشنگ همه خونه های  اطرافو میگرده،خونه پدرشوهرم تو کوچمونه اونجا رو هم سرویس کرده😑

شوخی میکنم🤣🤣🤣با تیر نزنی گناه داره....پرنده نخر طفلکیا جاشون تو قفس نیست گناه دارن برو تو مغازه ه ...

دیگه از اون پرنده ها نمیخرم ولی جوجه ها ازادن از ترس این گربه بعضی وقتا میکنم تو قفس ک اونجا هم رحم نمیکنه،دنبال اینم ک چطور میتونم بدون اینکه آسیب ببینه شرشو کم کنم