این حسو داشتین؟حس میکنم خدا فراموشم کرده....حس میکنم دیگ کاری باهام نداره.خسته شدم.مگه ما ادما کیو داریم جز خدا
گاهی گمان نمیکنی و میشود ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تمام سلول هام به لطف خدا زنده ن، چجوری نگام نکنه؟ نگام نکنه کلا وجون ندارم.
کاش زنده ام نبودیم کلا راحت میشدیم.زنده بودن واس چمونه وقتی زندگی از زهر بدتره
گاهی گمان نمیکنی و میشود ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......
نه نشده حتی یبار . شاید بگی اوهوووووووو این ادعای اینو داره که خیلی ادم خوبیه . نه اصلا آدم خوبی نیس ...
واس منم دعا کن.بگو خدایا این بندت خستس داغونه له شده.بگو بسه دیگه صبرش تموم شده.بگو نگاش کن
کجاس پس.چرا ب هر چی ک میخاک نمیرسم.چرا نگرانیام تموم نمیشه
شاید چیزی که میخای به نفعت نیست دیدم که میگم یکی از اطرافیانم همیشه شاکی بود که چرا وضع مالیش خوب نیست تا اینکه وضعش خوب شد ولی جنبه نداشت زندگیش از هم پاشید خیانت کرد
شاید چیزی که میخای به نفعت نیست دیدم که میگم یکی از اطرافیانم همیشه شاکی بود که چرا وضع مالیش خوب نی ...
اخه چقد ب نفعم نیس.چقد بخامو نرسم ب این بهونه ک بنفعم نیس.بذاره تجربه کنم بخدااا راضیم ب عواقبش هر چی ک باشه
ادم با صبر کردن ضرر نمیکنه خدا دوست داره صداتو بیشتر بشنوه صداش بزن براش دلبری کن تا بهترین نعمت هاش ...
بخدا کل زندگیم شده صبر.مگه من ایوبم.حداقل یبار نگام کنه ک بفهمم یکی هوامو داره