غریبه۷۴ مدیر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 عنوان بیاین به شوهراتون اس ام اس بدین😍😍😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 93 پست به شوهرم پیام دادم بیمارستانم دکترا یه چیزایی میگن😢سریع زنگ زد گفتم نمیتونم حرف بزنم قط کردم😬نوشتم دکترا میگن نفست نیاد میمیری😭 بعد نوشتم حالا میای یا بمیرم روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞 1398/03/21 | 13:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 اخه دوسه شب پیش تو دعوا گف بمیری راحت شم🙄همش تو دلم بود الان گف دستام داره میلرزه چسبید الهههههییی😍نه بابا تو دعوا مردا چرت و پرت زیاد میگن😘 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 قهرم طوری نیست اشتی میکنین بزن روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
baran7297 عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 9689 طوری نیست اشتی میکنین بزن نمیخوام.دیگه بهش باج نمیدم.صبح نوبت دکتر و ازمایش و اتلیه برادخترم داشتم به چیزشم نگرفت خوابید و رفت بیرون.منم کاربش ندارم هیچی
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 نمیخوام.دیگه بهش باج نمیدم.صبح نوبت دکتر و ازمایش و اتلیه برادخترم داشتم به چیزشم نگرفت خوابید و رفت ... اشکال نداره اگه هول کنه دلت شاد میشه میفهمی چقد دوست دازه روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 پیام دادم خودم و شانسم😂 چی شد جواب نداد روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
هکرقلبمم عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7717 زنگ زده میگه کنا خیابون نشستم رو جدول بیششششرررففف😂😂😂😁 وای چیکار کردی بنده خدارو😓😅😅😅 شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
هکرقلبمم عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7717 اخی زنگ زد گف دستام داره میلرزه خدا خیرت بده استارتر دلم شاد شد❤ عکس بچه خودته پروف چ گو گولیه😍 شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 وای چیکار کردی بنده خدارو😓😅😅😅 هیچی نشده فقط شلوارش قهوه ای شده😂😂😂 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 وااای خاک به سرم زنگ زد😂 😬چی گفت روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8590 😬چی گفت میگه این پیامه چیه دادی بیشوور 😂😂میگفت بیام خونه به حسابت میرسم 😂😂😂 همه کسم دخترم❤
64asi عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 1240 میگه این پیامه چیه دادی بیشوور 😂😂میگفت بیام خونه به حسابت میرسم 😂😂😂 چرا مردا هول میکنن فحش میدن 😄😄😄😄 آسیه ساداتم خانوم یه مرد مهربون 😍قراره در آینده مادر شوهر ۳ تا دختر باشم 😊😄😄
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8590 چرا مردا هول میکنن فحش میدن 😄😄😄😄 خخ تازه سرکار بود گفت پشت تلفن نمیشه بیام خونه کارت دارم منم کلی خندیدم😂 همه کسم دخترم❤