2777
2789
عنوان

تربیت دختربچه📢📢📢

271 بازدید | 33 پست

سلام...راستش اومدم بهم بگین شما بادختر شش ساله چحوری رفتارمیکنین؟ بگین من درست رفتارمیکنم یااشتباه اگه هم اشتباهه درستشو بگین من یاد بگیرم 💙💜💚

مثلا من یکی از پسرداییام خیلی چشمو گوشش بازه وقتی میرم خونه بابابزرگم اون پسرداییم که نه سالشه هم هست نمیزارم دخترم باهاش تنهایی تویه اتاق وایسه! وقتی میریم قبرستون میگم مامان فاتحه بخون! وقتی میخواد بخوابه واسش قصه میگم! وقتی غذا نمیخوره خودم باقاشق دهنش میزارم!! بعضی خاله هام یاهمسایه ها میگن تو بااین بچه داری موفق نمیشی!!!راستی چهارساله طلاق گرفتم بچمم پیش خودمه

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه نمیزاری با پسر داییت تنها باشه یا میری قبرستون میگی فاتحه بخون مشکلی نداره ولی اینکه غذا میزاری دهنش درست نیست. بچت دیگه 6 سالشه  باید یواش یواش یاد بگیره خودش از پس کاراش بر بیاد و مستقل بار بیاد. نه اینکه به شما وابسته باشه. فردا که میخواد بره مدرسه و تو اجتماع به مشکل بر میخوره و نمیتونه گلیم خودش رو از اب بکشه

اینکه تنها نمیذاریش با پسرا خیلی خوبه راجع بع بقیه رفتارات نظری ندارم دختر ۶ساله فاتحه اخه😕

خب میگم یادبگیره دیگه اجبار نمیکنم حتما بخون فقط میگم که بدونه وقتی میریم اونجا دلیل اصلیش چیه 

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 
بابا بیخیال واقعا سخت گیری من دخترم دوسالشه همه اهنگی میذارم با هم میرقصیم بذار دحترت شاد باشه

پسر من ۱۰ ماهشه روزی ۲ بار باید جنتلمن گوش کنه

ب ا سن شم تکون تکون میده😅😅😅😅😅😅

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

سلام عزیزم کارای که برای بچت انجام میدی درسته و خوبه.بهش زیاد محبت کن.هر روز ببرش پارک و بیرون باهاش همبازی بشو.سعی کن دوست همسن خودش پیدا کنه تو دوستایاش دخالت نکن اما نظارت کن.غذاشم بزار خودش بخوره.چیزای که دوست داره براش درست کن.پدرشو میبینه?

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭