2777
2789
یکهفته تقریبا تا موعد پری داشتم

امیدوارم مال منم همین باشه ای خدا...

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
اره این اولین ماه پریودم منظم سر سی روز میادش حتی ساعتشم میدونم تقریبا بین نه شب تا یک شب میادش  ...

ببخش عزیزم چطور اینقدر دقیق و منظم پری میشی ؟؟؟ 

من هیچوقت پری هام منظم نیست  توروخدا رمزشو به منم بگو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخش عزیزم چطور اینقدر دقیق و منظم پری میشی ؟؟؟  من هیچوقت پری هام منظم نیست  توروخدا رمز ...

من یک سال و نیم گلوکوفاژ میخورم تنظیم شده روزی دوتا

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
به دکتر بگم برام بنویسه؟ عارضه ای نداره؟؟؟  

نه ندارم بهش بگی فکر میکنم استقبالم می‌کنه

مرسی عزیزم  راستی مطمئنم رحمت سرد شده گرمیجات زیاد بخور برای بارداری هم خوبه

اخه بعضی ها میگن شاید بارداری گرمیجات نخور