2777
2789

دو تا خط باید پرنگ و مثل هم باشه، بعدم، نه زود چرا،تخمک گذاریته دیگه

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ۱۴روز بعد پریود تخمک گذاری نیست؟

نه لزوما، تخمک گذاری هر کسی فرق میکنه، اصولا میگن از ده پریود تا بیست یه شب در میان باید اقدام کنید

میگن یه هفته بعد پریود، چهارده روز برای خیلیا دیگه دیر شده

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   
مرسی عشقممممم

فدات❤️