2777
2789
عنوان

سقط جنین ۲۰ هفته

663 بازدید | 13 پست

بعد از سقط طبیعی است تا چند روز خونریزی داشتع باشد؟

تو یک زنی ...زیبا باش، لباس خوب بپوش ورزش کن، مواظب هیکل و اندامت باش هر سنی که داری، خوب و زیبا بگرد همیشه بوی عطر بده مطالعه کن و آگاهیتو بالا ببر خودت رو به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوتِ دنج مهمان کن برای خودت گاهی هدیه ای بخر وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری،احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمی بری و اگر قرار است انتخاب کنی، کمتر به اشتباه اعتماد می کنی ... یادت باشد برای یک زن، عزتِ نفس غوغا می کند❤🎈
الهي عزيزم چرا سقط شد؟؟😭

دهانه رحمم باز شد.

تو یک زنی ...زیبا باش، لباس خوب بپوش ورزش کن، مواظب هیکل و اندامت باش هر سنی که داری، خوب و زیبا بگرد همیشه بوی عطر بده مطالعه کن و آگاهیتو بالا ببر خودت رو به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوتِ دنج مهمان کن برای خودت گاهی هدیه ای بخر وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری،احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمی بری و اگر قرار است انتخاب کنی، کمتر به اشتباه اعتماد می کنی ... یادت باشد برای یک زن، عزتِ نفس غوغا می کند❤🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ دلیلش چی بود؟

نمیدونم رفتم سونو گفت دهانه رحمت گشاد شده ظهر بچم سقط شد

از منم دو ماه پیش تو ۱۸ هفته سقط شد،رفتم سونو گف دهانه رحم باز شده😔😔😔

حال روحیم خیلی خیلی بده

نمیتونم باهاش کنار بیام

هنوز حساب میکنم ک اگه بود چن هفته بود...

"ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ"لطفا برام دعا کنید ممنون

عزیزم من تا ۴۰ روز لکه بینی و خونریزی داشتم چون بقایا مونده بود،بقایامم با پریودم دفع شد

هنو یک میل بقایا مونده ک با پریود بعدیم میره

اصلا نگران نباش

فقط گرمونه بخور زیاد

حتی اگه بدت میاد

از همین الانم فولیک اسید بخور واسه بارداری بعدی

هم من هم شما باید سرکلاژ بشیم😔

چون دهانه رحم ناگهانی باز شده

عزیزم من تا ۴۰ روز لکه بینی و خونریزی داشتم چون بقایا مونده بود،بقایامم با پریودم دفع شد هنو یک میل ...

جدی واقعا ینی با این ۴۰ روز خونریزی بقایا از بین رفته؟میترسم هنو .من چون طبیعی سقط کردم 

از منم دو ماه پیش تو ۱۸ هفته سقط شد،رفتم سونو گف دهانه رحم باز شده😔😔😔 حال روحیم خیلی خیلی بده ن ...

عزیزم خیلی مواظب خودت باش خیلی من شاید قسمت نبود ولی خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت مخصوصا وقتی خودم چهره اشو دیدم

عزیزم خیلی مواظب خودت باش خیلی من شاید قسمت نبود ولی خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت مخصوصا وقتی خودم چهره ...

منم چهرشو دیدم،هیچ وقت از جلوی چشمام نمیره😔😔😔

عزیزم خیلی مواظب خودت باش خیلی من شاید قسمت نبود ولی خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت مخصوصا وقتی خودم چهره ...

شما توی تاپیکاتون نوشتین نامزدین پس چجوری بچه سقط کردین؟