2777
2789

سلام دخترم رنگ پوستش گندمی بود ولی الان سبزه شده امشب عروسی بودم هرکی منو میدید میگفت چقد دخترت سیاهه چون خودم بورم دخترم پیش من خیلی تیره نشون میده خیلییییی ناراحت میشم وقتی بهش میگن سیاه؛بیشتر اقوام خودم بهش میگن چون همه سفید پوستن اقوام شوهرم دلشون براش ضعف میره خیلی دوسش دارن؛موهاش هم هرکاری کنم رشد نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان از بی فرهنگی 😞😞

اونوقت بی تمدنی بعضی‌ها چرا روی شما تاثیر میذاره بگین دختر من بهمون رنگ بسیار زیباست 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

ای بابا . ول کن دختر بیچاره رو . از همین حالا اینکارو کنی اعتمادب نفسو اونو خورد میکنی . بگو خدارو شکر . بعضیا حسرت یدونه بچه دارن . تو بفکر سیاه سفیدشی. 

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰

وا این چه سوال و حرفیه واسه بچه سه ساله. عجبااا

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

الان روشن کنی پوستشو بعد پونزده شونزده سالش شه باید در به در دنبال استخر باشه برنز کنه ول کن بچه رو

پوست عروسک رو ول کن رو اخلاق و اعتماد بنفس خودت کار کن مامان خوشگله 

عزیزم رنگ پوستش اینه سیاه و سفید یعنی چی؟ بچه همه جورش زیبا و قشنگه باید فقط بلد باشی شیک و مرتب هم ...

همیشه شیکترین لباس براش میخرم ولی چون موهاش کوتاهه احساس میکنم بهش نمیاد خیلی

خانمي سنش كه بالاتر ميره رنگ باز ميكنه 

من بچگيام دوست پنج ساله داشتم 

اسمش مونا بود 

الان توي اينستاگرام پيداش كردم 

انقدر سفيد شده مامانم باور نميكرد اين مونا باشه 

الان ٢٥ سالش بود 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️