2777
2789

سلام مامان گلا

من تنبلی تخمدان شدید دارم بدون دارو پریود نمیشم.. یکساله اقدامم.. ماه قبل فقط لتروزول خوردم ک باردار نشدم.. اینماه کنارش امپول اچ ام جی ام زدم چندتا.. روز ۱۴ سیکلم دوتا فولی ۲۰ و ۱۵ داشتم..

امروز ۲۴ سیکلمه.. با دوفاستون ۲۸ روزه معمولا پریود میشم.. تقریبا تنها علائمم اینه ک از روز ۱۷ سیکلم زیر دلمو پهلوهام اکثر وقتا درد خفیف داره ک کمو زیاد میشه.. گاهی وقتام سینه هام تیر میکشه خیلی کم..

حالا نه ترشح دارم نه علائم دیگه.. میشه بگید شما همه ترشح داشتید قبل بارداری؟ یا مثلا یبوست داشتید؟ و از کی این علایمو داشتید؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط ترشحم خیلی زیاد شده بود

همه میگن ترشح داشتیم.. ولی من اصلا ندارم..😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
من ترشحات نداشتم ،و دل دردای پریودی داشتم که هی کم و زیاد میشد ،یبوست نداشتم 

جدی؟ منم نه یبوست دارم نه ترشح.. شما اولین نفری هستید ک میبینم با این شرایط باردار هستین.. همه میگن این دوتا از علائم محکم بارداریه..

والا من هرماه نزدیک پریودم از ترشح لباس زیرم خیس میشد،همش فک میکردم پری شدم،اما این ماه ترشح ندارم،ینی فردا موعدمه،

دعاکنید باردار باشم

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
عزیزم معلوم نمیکنه الان منم این ماه اصلا علائم بارداری نداشتم اصلا فکرش نمیکنیم تا امروز بعدازظهر بی ...

به سلامتی خداروشکر انشالله ک بارداری عزیزم😍

عزیزم معلوم نمیکنه الان منم این ماه اصلا علائم بارداری نداشتم اصلا فکرش نمیکنیم تا امروز بعدازظهر بی ...

ببخشید میشه بگی چندوقته اقدامی دارو چی مصرف کردی ؟ امروز چند پریوده و...

منم علائم بارداریم دقیقا مثل شما بود نمیدونستم باردارم به شدت یبوست گرفتم و حساس شدن سینه و ترشح نداشتم

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع