بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم اینجوری شده بود آخر سر با مادرم متوجه شدیم زیر بغلاش عرق سوز شده پودر زدیم خوب شد گریش خوابید الان چون هواها گرمه ممکنه عرق سوز شده باشه زیر بغل زیر پوشک پشت گوش زیر گردنشو پودر بزن شاید از اونه
مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت، یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت، قربان وفاتم به وفاتم گذری کن، تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
وای که دختر من ۱۰ ماهشه اینقدر امروز گریه کرده و شیر نخورده که نگو..۱ ساعتپیش خوابوندم بعد ۱۵ دقیقه با گریه بیدار شد و کلی هق هق کرد...داره دندون در میاره، لثش سفید شده
من همیشه ناحیه تناسلی دخترمو قبل پوشک پماد زینک اکساید میزنم پودرم همون زینک اکسایده فقط پودریشه. فقط تو مواقع اورژانسی میزنم چون خیلی سریع اثر عرق سوز شدنو از بین میبره و خوب میکنه
مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت، یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت، قربان وفاتم به وفاتم گذری کن، تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت