2777
2789
عنوان

بیایین ازسوتی های قبل و بعد عقد بگم بخندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 151 پست
ای جونم چرا عزیزم

چون خیلی از دست شوهرم وخانوادش کشیدم واخرسری بهم خیانت کردتوخونه خودم شوهرمو با یه زن در حال رابطه دیدم هیچ وقت اون صحنه وحرفاشون یادم نمیره ببخشیدکه تو اوج شادی ناراحتتون کردم 😔

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته بودیم چتد روز بعد از عقد با مامانه خودم و مادرشوهرم مشهد....میخواستیم بریم حرم که به شوهرم گفتم برو وضو بگیر  گفت من غسل کردم دیگه لازم نیست وضو بگیرم جلو مامانم و مادرشوهرم

مامانم😟

من🤨

مادرشوهرم😏

شوهرم😊

من که نمیدونستم منظورش چیه حتی نمیدونستم اگه غسل جتابت بکنی  دیگه نیاز به وضو نیست حالا شوهرمم غسل زیارت کرده بود ها اونم اینو نمیدونست ....حالا جلو مامان اینا بحث میکردیم من میگفتم نه جه حرفیه باید وضو بگیری اونم نیگفت نخیر لازم نیست من میگفتم کی گفته اون میگفت همه میدونن....فک کنن مامانم اینا چه جوری مارو نگاه میکردن بعد روشون نمیشد حرف بزنن.یهو من برکشتم گفتم مامان مگه میشه? مامانم بیچاره گفت نمیدونم با یه حالت خیلی مظلوم ها😂😂😂یهو مادرشوهرم کفت اره دیگه غسل جنابت میشه😂😂😂حالا ببین منو شوهرم اینحوری😱😨 یهو گفت نهههههه من غسل زیارتو میگم که مامانم یه نفس گرفت گفت نه پاشو وضو بگیر....حالا مگه مادرشوهرم از منبر میومد پایین 😂هی میگفت این غسل جنب نیاز نیست وضو بگیری فلان کنی فلا کنی هی میگفت هی میگفت منم هی عرق میریختم😂😂😂ول کن نبود هاااااااا

خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋
بگو حتنااا

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم.ایشالله خدا تقاص کارشو بده

حال دل تو هم همیشه خوب باشه

چون خیلی از دست شوهرم وخانوادش کشیدم واخرسری بهم خیانت کردتوخونه خودم شوهرمو با یه زن در حال رابطه د ...

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم.ایشالله خدا تقاص کارشو بده

حال دل تو هم همیشه خوب باشه