2777
2789
عنوان

دوری و دوستیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 19 پست
خودت رابطت باهاشون خوبه؟ 

آره...خیلی...خواهر ندارم..اوایل با خواهرشوهرام مثه خواهر بودیم...کم کم فاصله گرفتنو اخلاقشونو نشون دادن....

من برای بار سوم اومدم...سه بار ترکیدم....اما با قدرت تر برگشتم...
آره...خیلی...خواهر ندارم..اوایل با خواهرشوهرام مثه خواهر بودیم...کم کم فاصله گرفتنو اخلاقشونو نشون د ...

ببین اگه اول خوب بودن  حتما دلیلی داره شاید کسی حرفی چیزی ازشما بهشون گفته اونام عوض شدن بعضی از روحسودی دوس دارن رابطه رو خراب کن میرن چیزی میگن

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه اول خوب بودن  حتما دلیلی داره شاید کسی حرفی چیزی ازشما بهشون گفته اونام عوض شدن بعضی ا ...

نمیدونم...نمیگمم من بهترین بودم،اما دوس ندارم شوهرمو اینجوری ببینم

ببین قهر نیستیمااااا،میگیم میخندیم اما سردیم

حتا انقد که خواهرش ازدواج کرد تا شب عقدش به شوهرم نگفتن....شوهرمم نرفت گفت مثه مهمون دعوتم کردن دلم نمیخاد برم

نمیدونم...نمیگمم من بهترین بودم،اما دوس ندارم شوهرمو اینجوری ببینم ببین قهر نیستیمااااا،میگیم میخند ...

کاراونا اصلا خوب نبوده بهش نگفتن. ولی خودت باید شوهرت راضی میکردی که برین همین نرفتن خودش دلخوری پیش میاره

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
کاراونا اصلا خوب نبوده بهش نگفتن. ولی خودت باید شوهرت راضی میکردی که برین همین نرفتن خودش دلخوری پیش ...

ببین از قبلش کلا سرد بودن...بعدم نگفتن بهش..شوهرمم لج کرد نرفت...گفت خودت برو حالا که دوس داری...منم گفتم عمرا بدون تو برم