2777
2789

من قبلنم تو یکی ازتاپیکام و یه حدسایی در مورد اینکه یکی از همکارای عاقا بهم علاقه داره یا داره جلب توجه میکنه گفته بودم اما خوب همش میگفتم نه مگه دیونه اییییی داری اشتباه میکنی 😕

اما امروز فهمیدم که نه انگاری واقعی بهم داره توجه نشون میده 

امروز وقتی کسی حواسش نبود و باید میرفت ماموریت کاری بامن خدافظی کرد 

قبلنم پیش میومد تو جمع خدافظی کنه یا یه جوری رفتار میکرد که من شک داشتم با منه شایدم با بقیه اینجوریه اما امروز  وقتی داشتم با بچه ها از گرما حرف میزدمو و بعدش که خواس بره اونجوری خدافظی کرد دیگه بهم بیشتر ثابت شد😶

حالا الان چیزی که هست اینه من تو این مدت کلا با اینکه یه چیزایی حس کرده بودم اما خودمو میزدم به ندونستن اما امروز حس کردم دیگه خسته شدم بس که محلش ندادم🤦🏻‍♀️

الان بنظرتون چیکا کنم

بازم منتظر بمونم نشونه ببینم یا ارتباط برقرار کنه خودش هرچند شمارمو عوض کردمو نداره شمارمو و یه چند روزی هم نمیبینمش🙄

هم هیجان دارم هم نمیدونم چرا میترسم 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

خودم مسیج بدم زشته خیلی🤦🏻‍♀️ که نمیزنم اصلا

اه پس چرا حرف نمیزنه😶 

بنظرم خیلی داره طول میکشه این وضع🙄

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

ینی اشتبا فک میکنم🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.