سلام خانومهاي زيبا اولين تاپيكم هست لطفا راهنمايي كنيد. دو روز بعد از موعد پري تيتر بتا دادم ١٧٥٠ شد و ٤٨ ساعت بعدش ٣٢٠٠ شد لك قهوه اي دارم و شياف فرنوژست مصرف ميكنم همه چيز طبيعيه؟ فقط گاهي دلدرد دارم ولي بدنم از روز پري داغه، ٧ ارديبهشت پريود بودم و ٧ خرداد فقط لك داشتم
متاسفانه صبحها سر كارم البته سعي ميكنم بشينم ولي از ١٢ ظهر به بعد كه ميام خونه يسره به پهلو چپ دراز ...
من چون حالم خیلی بد بود واقعا گفتم بتام بالا شاید خارج رحمی باشه ب دکترم گفتم سونو نوشت برام رفتم انجام دادم ک گفت دوقلو بارداریو قل اول شش هفته قل دوم پنج هفته الانم ک ویار شدید دارم و هیچی نمیتونم بخورم
من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلویید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا
اي جان عزيزم بسلامتي مباركت باشه، نه اخه من ده روز بعد از موعد ١٧٠٠ بود دكتر چيزي نگفت، اگر باشه كه ...
مرسی عزیزم 😍اها من فک کردم نوشتی دوروز بعد تاخیر ۱۷۰۰
من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلویید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا
٦ ساله ازدواج كردم تقريبا ١/٥ سال شده كه اقدام كردم ولي دكتر گفت تنبلي داري چند ماهه اول قرص داد بعد امپول كه نشد چند ماه به خودم استراحت دادم بعد دوباره رفتم مجدد امپول داد كه باردار شدم منتها تو هفته هفت سونو دادم ولي جنين تو هفته پنج مونده بود كه طبيعي سفط كردم الان دوماه ميگذره، ماه پيش رفتم باشگاه و اصلا به بارداري فكر نميكردم ولي ديدم پريود نشدم🙏و باردارم
خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین خدایا هزار بار شکرت. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ