2777
2789
عنوان

وقتی فهمیدیم بارداریم ....

139 بازدید | 14 پست

سلام من امروز فهمیدم ک باردارم 

الان نمیدونم باید چکار کنم باید برم دکتر ک برام قرصی چیزی بنویسه بعد سونو گرافیو اینا انجام بدم

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه

بله

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر 

اگه خواست سونو بنویسه نری ها 

بزار ۸ هفته برو 

از دیروز ک رفتم سونو ساک دیده نشده دارم میمیرم از غصه 

میگم بچه ها اگه روند بتا صعودی باشه احتمال خارج از رحمی هس

پسر نازم عاشقتم  
اول آزمایش خون بده..بهد دکتر زنان برا سونو برا منم دعا کن

اره دیروز دادم امروز جوابش اومد ایییشاللله عزیزم زودتر باردار میشی

منظورت همونه ک بتا رو مشخص میکنه

چه جالب منم امروز بی بی چکم مثبت شد من منتظر میمونم وقت پریودم بشه و بی بی چکم قشنگ خط پررنگ بندازه ...

مبارررک باش ایشااله 

مال منم خط بیبی چکم پررنگ بود خودم فک میکنم چهار هفنینی باش ولی دقیقشو چجوری باید بفهمم

برو دکتر  اگه خواست سونو بنویسه نری ها  بزار ۸ هفته برو  از دیروز ک رفتم سونو ساک ...

ساک چیه 

را نرم سونو 

اصلا سونو برای چیه 

ن نگران نباش دکترا الکی میترسونن ب خواهر منم اول گفتن بچه خنینی از رحمه ولی الکی گفته بودن

باید برم پیش متخصص یا بهدام برم کافیه

متخصص

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1