2777
2789
عنوان

لباس مجلسی خریدم+عکس در پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 54 پست
دور یقه و آستینشو با فاصله نیم سانت مروارید بدوز من لباس سادمو همین کار کردم خیلی خوشگل شد

میشه بی زحمت عکس لباستو بفرستی.ممنون میشم

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرایشو و مو که میرم آرایشگاه. آرایش دودی انجام میدم. موهام کوتاهه.میخوام بگم اکستنشن کنه.ولی مدل ب ...

بنظره منكه موهاتو مشكي كن يه شنيون بالا سر انجام بده اينطوري قد و گردنت بلندتو ميشه يه گردنبند ظريفم بنداز

بنظره منكه موهاتو مشكي كن يه شنيون بالا سر انجام بده اينطوري قد و گردنت بلندتو ميشه يه گردنبند ظريفم ...

موهام تیره اس.

نظره خودمم همینه شینیون بسته انجام بدم‌.هم بیشتر به لباسم میاد.هم راحتتره.

ممنون😘

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

ممنون.

لباس شما سفیده.مروارید سفید زدی.

مال پن قرمزه، قرمز بزنم یا مشکی؟ کدوم بهتره