دوس دارم یکم تغییرش بدم از سادگی در بیاد.سایزم ۳۶ _۳۸ هر مدل لباسی بهم نمیاد.
به نظرتون چیکارش کنم واسه تغییر؟ گل یا مروارید بزنم؟
یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
واااای اصلاا خرابش نکن.فقط یه گردنبند مروارید بلند بنداز موهاتو خوشگل درست کن یه گل کنارش بزن
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
یه جفت گوشواره ی پر بلند با یه گردنبند بلند عالی میشه به خود لباس دست نزن
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
میتونی یه گل قرمز آماده گوشه یقه ش بکار ببری.....تو خرازی ها هست.....دیگه دستش نزن اوکیه
اینم فکر خوبیه.
گل قرمز بگیرم.از این سنجاقی ها.بزنم گوشه لباس.روی سینه