2777
2789

لطفا بگین اصل وبدلش چطور مشخص میشه وچه تاثیری داشته؟؟ وقیمتش

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
نه من تاثیر ندیدم اصلشم گرفته  بودم فقط برای موهام تاثیر دیدم که انگار نرم کرده بود همین.

جدی ، پس این همه تبلیغ الکیه واسه کک ومک میخواستم بگیرم

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن آرگان اصل رو یا باید از برند هایی که شناخته شده هستن بخری

این برند ها روغن آرگان اصل دارن

ملک بایو

اوریکا

این برند ها هم روغن آرگان مخصوص موی سر دارن

لاکمه

آیس کریم

روغن آرگان برای پوست صورت، موی سر و پوست بدن استفاده میشه.

موها رو واقعا شاداب میکنه. برای پوست هم عالیه.

روی لک های پوستی هم موثره ولی اینکه انتظار داشته باشی کلا همه لک ها و کک و مک ها رو به طرز معجزه آسایی یکهو کلا از بین ببره نه. با یکی دوبار استفاده نتیجه نمیگیری.

باید مرتب استفاده کنی و به تدریج تاثیرش رو میبینی.

ولی واقعا پوست رو سرحال میکنه.

باید حتما با یک متخصص پوست ماهر مشورت کنی.

روغن آرگان اصل رو یا باید از برند هایی که شناخته شده هستن بخری این برند ها روغن آرگان اصل دارن ملک ...

شما واسه چی استفاده کردین نتیجه گرفتین

شما واسه چی استفاده کردین نتیجه گرفتین

برای موی سر 

البته خالص نبود و با چند تا روغن دیگه ترکیب شده بود.

ولی عزیزم

اگه شما مشکل کک و مک و جای جوش و... دارید، نمیشه برای درمانش صرفا به روغن آرگان متکی باشین.

باید به متخصص پوست مراجعه کنید و با صلاحدید پزشک اقدام به درمان کنید. 

روتین پوست مناسب خودتون رو هم اجرا کنید.🌸

برای موی سر  البته خالص نبود و با چند تا روغن دیگه ترکیب شده بود. ولی عزیزم اگه شما مشکل ...

اره راست میگی ممنونم عزیزم

من ملک بایو گرفته بودم  کاملم استفاده کردم نتیجه نداشت

عزیزم من توی صحبتم اشاره کردم که حتما به پزشک متخصص پوست ماهر مراجعه کنید و صرفا به روغن آرگان اکتفا نکنید.

شما با روغن آرگان به تنهایی نتیجه نمیگیرید.

باید با پزشک مشورت کنید و طبق صلاحدید پزشک عمل کنید و روتین مناسب با نوع پوستتون رو اجرا کنید.

همه این موارد در کنارهم در پروسه درمان موثرن.🌸😊

بچه ها مامان من استفاده کرد برای کک و مک های پهن پشت دستش کامل از بین رفت بعد چن ماه استفاده نکردن دوباره چنتا کک و مک اورد چون کلا ژنتیکی همه کک و مک میزنن از یه خانم داروساز گرفتیم ک کلا کارش این بود شمارش میذارم 09058639425