یک عدد اتیش پاره هستم عاشق پیتزا و کرانچی اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف کم نمیارم کینه ای نیستم ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من زیاد بلد نیستم یکی هم خیلی تعارف کنه گیج میشم در جوابش چرت و پرت میگم....مثلا جاییی مهمون بودم خواستم برگردم خونه هییی تعارف ک بمون و از ای حرعا منم تو جمع همه ساکت گفتم نه میخوام برم شوخی ندارن😑😬درواقع میخواستم بگم تعارف ندارم
مثلا خسته کوفته از سرکار میاد رفیقش میگه محمد میای کمک من حالا کله وجوذش داد میزنه ن ولی باز میگه اره الان میام
یا خودش گیر کرده نیاز ب پول داره بعد مثلا یکی بهش میگه اینم پولو میده ب اون
یک عدد اتیش پاره هستم عاشق پیتزا و کرانچی اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف کم نمیارم کینه ای نیستم ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤
جدي قوميت و شهر محل سكونت رو شوخ طبعي موثره به نطرتون؟
من امروز یک کتاب دیدم توی نت به نظرم جالب اومد به شما هم پیشنهاد میدم بخونید فکر میکنم جالب باشه
كنت دو گوبينو سفير فرانسه در ايران کتابی نوشت به عنوان: سه سال در ایران، نخوندمش ولی احتمالا حالت روزنگار باشه و حاوی اطلاعات فرهنگی و عادات ایرانی در سال 1860 م
در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...