2777
2789
عنوان

ملکه های خوش هیکل بشتابید بشتابید

1716 بازدید | 160 پست

سلاااام به همه دوستای خوبم ملکه های دوست داشتنی که مدتیه با همیم

گفتم اون تاپیکو طبق هدفمون پیش ببریم و رژیم و ورزش رو بیاریم اینجا و فکر کنم همه تقریبا موافق بودیم

به لطف اول خدا بعد گلبوته عزیزم و رویا جون و مریم عشقمو و مااادر و سولماز جون و هدیه جون و فاطمه جون و غزاله جون و مهسا جون و مژگان جون و فرانکلین و خلاصه همه رو بنویسم صفحه پر میشه تمام دوستان که چه عرض کنم خواهرای خوبم تو ملکه بودن که داریم خوب پیش میریم ایشالا که تو ورزش و رژیم هم خوب پیش بریم

هرکی هم اطلاعات خوب و مفیدی داره مطرح کنه که همگی استفاده کنیم

چالش هم داریم

ورزش و فیتنس در منزل هم داریم

یا علی

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید خدا شروع میکنیم و انشااله که موفق بشیم 

و در کنار اخلاق خوب و زندگی خوب اندام خوب و تغذیه سالم هم داشته باشیم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید