2777
2789
عنوان

گونال و اف و کلومفین

131 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من از مهر اقدامم باردار نشدم تنبلی دارم عکس رنگی و شوهرمم از داده مشکلی نیس این ماه از شب 5و6و7و8و9 کلومفین خوردم و روز 6و7و8 امپول گونال اف زدم کسی بوده  بااین امپول و قرص باردار شده باشه؟ خطرناک نیس؟ من سابقه زایمان زودرسم دارم تو 24 هفته 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال گونال اف چند می خری خارجیه?بهم گفتن آلمانی برا خالم میخام

من دفعه اولم بود خریدم 300 واحدش شد 300 هزارتومن ازاد خریدم تو تهرانم فقط داروخونه توی شهرک غرب داره 

نه چرا خطرناک باشه  من کلومیفن رو با سینال اف زدم جواب گرفتم ان شاالله شماهم به زودی باردار شی

همون ماه ک زدی باردار شدی؟ اخه میترسم زیادی تحریک تخمک داشته باشم 

همون ماه ک زدی باردار شدی؟ اخه میترسم زیادی تحریک تخمک داشته باشم 

ماه اول ۵تا زدم باردار نشدم

ماه بعدش ۱۰ تا زدم ۳قلو باردار شدم😂

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
ماه اول ۵تا زدم باردار نشدم ماه بعدش ۱۰ تا زدم ۳قلو باردار شدم😂

چ جالببببب بعد ب دنیا اومدن؟ من چون سابقه باز شدن دهانه رحم دارم ازین میترسم ک چن قلو بشه شما روزی چن واحد میزدی

چ جالببببب بعد ب دنیا اومدن؟ من چون سابقه باز شدن دهانه رحم دارم ازین میترسم ک چن قلو بشه شما روزی چ ...

اره به دنیا اومدن یکیش فوت شد بعدا البته ربطی به امپول نداشت

عزیزم بخدا یادم نیست چند واحد میزدم

اره به دنیا اومدن یکیش فوت شد بعدا البته ربطی به امپول نداشت عزیزم بخدا یادم نیست چند واحد میزدم

الهی 😣😣

واقعا سخته منم دخترمو تو شیش ماه بودم ک زودرس کردم ب دنیااومد فوت شد

الهی 😣😣 واقعا سخته منم دخترمو تو شیش ماه بودم ک زودرس کردم ب دنیااومد فوت شد

اره خیلی سخته خدا بهمون صبر بده

ان شاالله این دفعه زایمان موفقی داشته باشی گلم