2777
2789
عنوان

چقد من احمقم خدایا

209 بازدید | 14 پست

چرا من هیچوقت نمیتونم دروغ بگم. مثل احمقا همه چی و تعریف میکنم. حتی اگه پای مرگ و زندگی درمیون باشه پای آبرو درمیون باشه... البته براخودم اینجوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباشید هر کی ی نقطه ضعفی داره، منم الان دارم فکر میکنم چرا هیچوقت نمیتونم در لحظه، جواب حرف های نامربوط رو بدم. اصلا حاضر جوابی بلد نیستم و بهمین خاطر همیشه ی خدا هم زخم خورده ام..

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
مدلمون اینطوریه یادنگرفتیم دروغ بگیم و باسیاست رفتار کنیم ... اکتسابیه

آره. مامانم اینجوریه. خیییییلی بده. محض رضای خدا دروغ مصلحتی هم بلد نیستم بگم😭😭

منم هیچوقت دروغ نمیگم حتی اگر به ضررم باشه. یه بار با شوهرم دعوام شده بود و پای خانوادش اومد بود وسط . منم به مامانش گفتم شوهرم به خانوادم فلان فحش رو داده منم به شما فلان فحش رو دادم. همه رو مو به مو براش گفتم😆مادرشوهرم چشماش از تعجب گرد شده بود که من چقدر راحت دارم حقایق رو میگم. بعدش که همه رو گفتم، اب دهنش رو قورت داد ، چادرش رو محکم تر پیچید دورش و گفت خوب کردی بهمون فحش دادی😅البته بعدش حسابی تلافی کرد و تا پای طلاق کشوندمون ولی از اونجا که خدا ذات کثیفش رو میشناخت دستش رو برا شوهرم رو کرد و بدتر باعث شد شوهرم ازشون فاصله بگیره

وای چه مادرشوهری

خوبه یا بده؟ 

از نظر من فتنه هست. خدا ازش نگذره که حلالش نمیکنم. انقدر شوهرم رو با دروغاش پر کرد که شوهرم برا اولین بار کتکم زد بعد که مادرشوهر فهمید چی شده خیلی راحت بهم گفت خوب کرده کتکت زده ، تازه کمت هم بوده،ناراحتی برو طلاق بگیر. ولی این بین شوهرم فهمید مامانش همه حرفاش دروغ بوده برا همین کلی شرمنده شد و ازشون فاصله گرفت. مادرشوهرم، از لجش اومدتو در و همسایه هرچی فحش ناموسی لایق خودش بود رو بهم داد و رفت. الهی شکر از اون ماجرا 2 ساله میگذره و شوهرم دیگه ورابطش با خانوادش خوب نشده 

خوبه یا بده؟  از نظر من فتنه هست. خدا ازش نگذره که حلالش نمیکنم. انقدر شوهرم رو با دروغاش پر ک ...

بده عزیزم... خدالعنت کنه همچین مادرشوهرایی رو که به زندگی بچشونم رحم نمیکنن