2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااا😂

پاک نمیکنن عزیزم...روزی یدونه پاک میکنن اونم اگه شانس داشته باشیع...من قید کاربری قبلیمو زدم و دوباره عضو شدم

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
پاک نمیکنن عزیزم...روزی یدونه پاک میکنن اونم اگه شانس داشته باشیع...من قید کاربری قبلیمو زدم و دوبار ...

چطور می تونم کاربریمو بترکونم؟

بترس از ظلم بر کسی که یاوری جز خدا ندارد.  "امام حسین علیه السلام
چطور می تونم کاربریمو بترکونم؟

فک کنم باید نی نی یارو تگ کنی و ازش بخوای.

@نی_نی_یار_3  

لطفا کاربری این خانومو بترکون

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂

امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونم کاربریتونو ببندم دسترسی به لیست تاپیک هاتون بسته بشه یا روزی یک مورد از تاپیک های خصوصیتون رو حذف کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونم کاربریتونو ببندم دسترسی به لیست تاپیک هاتون بسته بشه یا رو ...

ممنون میشم. پس روزی یکی از تاپیکارو حذف کنید مرسی 😍

ممنون میشم. پس روزی یکی از تاپیکارو حذف کنید مرسی 😍

روزی یک مورد لینک بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

چجوری لینک بفرستم بلد نیستم

تاپیکی که میخواین حذف شه رو باز کنید ، آدرسش رو از بالای مرورگر کپی کنید ، برای من بفرستید