بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونم کاربریتونو ببندم دسترسی به لیست تاپیک هاتون بسته بشه یا روزی یک مورد از تاپیک های خصوصیتون رو حذف کنم
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
ممنون میشم. پس روزی یکی از تاپیکارو حذف کنید مرسی 😍
روزی یک مورد لینک بفرستید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
تاپیکی که میخواین حذف شه رو باز کنید ، آدرسش رو از بالای مرورگر کپی کنید ، برای من بفرستید