2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خسته شدم مخصوصا الان گرما خیلی اذیتم میکنه با این شکم کلافه شدم

از اول بارداری حالم خوب نبود لذت نبردم از خواب وخوراک همش بی حالی گرماهم که نگو

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
طاقت فرساس و شيرين خيلي دوره ي عجيب غريبيه ايشالا به سلامت تمومش كنيم

برا من که شیرین نبود فک نمیکردم انقد سخت باشه دوباره بچه خواستم میرم از پرورشگاه میارم فقط بخاطر دوران بارداری😁

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
از اول بارداری حالم خوب نبود لذت نبردم از خواب وخوراک همش بی حالی گرماهم که نگو

من يكي از دغدغه هام اينه كه واقن خوب نخوردم تا چن ماه كه ويار و تهوع بعدشم خيلي كم به خودم رسيدم ميترسم بچم ضعيف بشه😣

من يكي از دغدغه هام اينه كه واقن خوب نخوردم تا چن ماه كه ويار و تهوع بعدشم خيلي كم به خودم رسيدم ميت ...

نه عزیزم نگران نباش خیلیا با ویارای سخت بودن بچه خودش تامین میکنه از ذخیره بدنت اما خب خودت ضعیف میشی الان به خودت برس

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم
نه عزیزم نگران نباش خیلیا با ویارای سخت بودن بچه خودش تامین میکنه از ذخیره بدنت اما خب خودت ضعیف میش ...

مثلن ي از مشكلاتم اينه كه وقتي ميخابم انقد استخونام درد ميكنه همش اينور اونور ميشم از درد ميگم خدايا پوكي استخون گرفتم يني؟!😩

مثلن ي از مشكلاتم اينه كه وقتي ميخايم انقد استخونام درد ميكنه همش اينور اونور ميشم از درد ميگم خدايا ...

شیر و لبنیات زیاد بخور.مگه کلسیم نمیخوری؟

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم