2777
2789
عنوان

قاصدک ها نشونه هستن یانه؟

25834 بازدید | 22 پست

بچه ها من همین الان از فرشته ی نگهبان یه نشونه خواستم تا ببینم آرزوم درحال برآورده شدن هست و تو مرحله ی رها سازی قرار گرفته یانه...

بعدش مامانم صدام کرد

رفتم از تو حیاط از تو باغچمون گوجه بکنم که یهو یه قاصدک خوشکل روی سبزی ها دیدم

بنظر شما قاصدک ها جز نشونه های فرشته ها هستن یانه؟؟؟

عکسش رو هم میزارم براتون

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اعتقادی ندارم.نمیدونم!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اگه خودتون بخواید، حتی وزش باد و نور خورشید هم نشونه ست...:-)

زندگی خالی نیست..

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه خودتون بخواید، حتی وزش باد و نور خورشید هم نشونه ست...:-) زندگی خالی نیست..

دقیقا همینه... 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
😐 خدايا شكرت  انگار آدم بزرگا همه دارن برميگردن به دوران كودكى و فرشته مهربون ب ...

عزیزم من نتیجه گرفتم تاحالا که میگم😁😁

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍