2777
2789
عنوان

معاینه لگن شدم. خونابه میبینم. تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 52 پست
برات هم دعا کردم هم صلوات فرستادم. ان شاءالله به صلاحت باشه و خدا بهت بده دعام کن بچم سالم دنیا بیا ...

انشالله بچه هردومون با سلامتی کامل بدنیا میان😘 ممنونم از لطفت, نگران چیزی نباش همه چیز خوب پیش میره مثبت باش

خوشبختی یعنی داشتن عشقم و نفس تو راهیم
نه گفت خیلی خوبه لگنت واسه طبیعی  نه اصلا فقط درد مثل پریودی براش زمان گرفتم اول نیم ساعت بو ت ...

خوش بحالت. راحت شدی یدفه

من نمیدونم با توجه به لگنم ک تنگه، دردام شروع میشه یا هنوز زوده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله بچه هردومون با سلامتی کامل بدنیا میان😘 ممنونم از لطفت, نگران چیزی نباش همه چیز خوب پیش میره ...

ببخشید عزیزم فکر کردم هنوز حامله نیستی

ان شاءالله ک بسلامتی این دوره رو میگذرونی. فقط توکل بخدا

ممنونم عزیزم...

ببخشید عزیزم فکر کردم هنوز حامله نیستی ان شاءالله ک بسلامتی این دوره رو میگذرونی. فقط توکل بخدا مم ...

ایراد نداره گلم😘 من ماه چهارم بارداریم اینقدر که ویار دارم و بی حالم داره به من سخت میگذره کاش 9 ماه تموم شده بود الان جات بودم برا زایمان اماده میشدم😂

خوشبختی یعنی داشتن عشقم و نفس تو راهیم
اخرش چی شد؟؟؟؟ لگنت چطور بود؟

من لگنم نسبتا کوچیک بود برا همون بچه دو ساعت موند تو لگنم دو تا دکتر شکممو فشار دادن و از قسمت پایین برش دادن ک بدنیا اومد ولی ب من گف بلد نیستی زور بدی