2777
2789
عنوان

از من بدبخت تر هم هست؟؟؟؟

293 بازدید | 15 پست

بابا چ خبرتونه انگار مسابقه گذاشتین سر بدبخت بودن 

اصلا نمیفهمم چطور بعضیاتون دارین زندگیاتونو تحمل میکنین بخاطر چی ؟ بخاطر کی؟؟؟؟؟ 

یعنی واقعا بچه هاتون دوس دارن تو همچین جو های متشنجی بزرگ شن 

ب آیندشون هم فکر میکنین ک دارین ی آدم روان پریش تحویل جامعه میدین 

نمیدونم باباهاتون چطور اجازه میدن شماها با همچین شرایطی ادامه بدین 

ب خودتون بیاین لطفا

بدبختی کلاس نداره بخدا 

دو روز دیگه بچه هاتون بزرگ شدن همش ب بی عرضگی هاتون لعنت میفرستن 

حالا از ما گفتن بود دیگه خود دانید

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

من فهمیدم،،،نی نی سایتیا خیلییییی اغراق میکنن،،،یعنی چیزی که میگن با واقعیتشون همخونی نداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فهمیدم،،،نی نی سایتیا خیلییییی اغراق میکنن

آره انگار جام میدن بهشون اگه بگن خییییلی بدبختن 

بخدا سرم درد گرفته از بس نالیدن 

به قول دکتر هلاکویی "بزرگترین دروغ این هست که به خاطر بچه هام تو زندگی موندم"

در حالی که به خاطر نادانی،ناتوانی،نگرانی و نیازمندی تو زندگی های بد میمونن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
به قول دکتر هلاکویی "بزرگترین دروغ این هست که به خاطر بچه هام تو زندگی موندم" در حالی که به خاطر نا ...

دقیقا همینه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بابا من نمیفهمم یا خوششون میا از تاپیک زدن میخوان سرگرم شن یا دوس دارن هی بگن بدبختن یا فک میکنن فقط خودشون در گیر مشکلاتن والا همه هستن من الا خودم یک عدد بیکارم که کار پیداونمیکنم عصبیم😐اما در سکوت نشستم بخودم ارامش میدم😂

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من سعی میکنم تاپیکای انرژی منفی نرم اصلا..تاپیکایی که راجع به بدبختی و‌مشکل و‌غم‌ و غصه اس جز انرژی منفی چیزی نداره

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
نفست از جای گرم میاد خواهر قبل اینکه درمورد راه رفتن کسی نظر بدی اول دوقدم باکفشهاش راه برو

شاید همینطوره ولی خب کتک خوردن و فحش خوردن و طرد شدن و بازم التماس برا موندن واقعا شنیدنش هم سخته برام  اصلا نمیتونم ببینم  هم جنسام باید این طوری زندگی کنن

به قول دکتر هلاکویی "بزرگترین دروغ این هست که به خاطر بچه هام تو زندگی موندم" در حالی که به خاطر نا ...

آره واقعا