2777
2789
عنوان

آی وی اف چی هست میشه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 63 پست

فقط دوستان ی چیز کلی بگم بهتون 

بزنین ب در. بیخیالی حتی کسی هم ک توی پرسه ای وی اف هست بیخیال باشه بیخیالللللی۹۰%راهو رفتی

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ما هم گفتن آی وی اف . کم تحرکی داره همسرم مورفولوژیشم 1 درصده خودمم پلی کیستیک . قربون خدا پکیج ک ...

عزیزم خدا نکنه پکیج کامل مشکلات ناباروری باشی

همه چیزایی که گفتی قابل حله 

توکلت به خدا 

به قول دکتر صارم کفش آهنی بپوش و شروع به درمان کن

برای اضافه وزنت ورزش شروع کن که هزینه ام نداره کلسترولم یه رژیم ساده میخاد 

الهی زود نتیجه بگیری

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
سلام  منم انسدادی هستم  عزیزم باید ای وی اف کنم

مثل اینکه اینطوری هستش چون انسداد داریم تخمک از لوله ها به داخل رحم نمی تونه بیاد که با اسپرم لقاح پیدا کنه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
منم شوهرم کم تحرکی داره اما موروفلوژیش خوبه فقط تحرکش کمه  حالا منم باید ای وی اف کنم؟ من شوه ...

انشاالله با دارو نیجه میگیرید

اگه نشه آی یو آی

بعد آی وی اف

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
مثل اینکه اینطوری هستش چون انسداد داریم تخمک از لوله ها به داخل رحم نمی تونه بیاد که با اسپرم لقاح پ ...

بله دیگه مسیرش بسته است 

شما ذخیره تخمکت چطوره اگر خوبه نیشه با جراحی باز کرد

من ذخیره ام کمه ارزش نداره برم واسه جراحی 

الانم گیر دهنده هستم پیدا نمیکنم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بله دیگه مسیرش بسته است  شما ذخیره تخمکت چطوره اگر خوبه نیشه با جراحی باز کرد من ذخیره ام کمه ...

نمیدونم من هم اوضاعم خوب نیست کلی قرص خوردم جواب نگرفتم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
انشاالله با دارو نیجه میگیرید اگه نشه آی یو آی بعد آی وی اف

من میگم پرسه درمان ناباروری مشخصه همه دکترها یه راه رو پیش میگیرن دکتر عوض کردن فایده داره به نظر شما؟

اولش که کلی آزمایش میدی که خونت رو چک میکنن که پرولاکتین ذخیره تخمدان ها روز سوم قاعدگی قرص میدن روز سیزدهم یازدم قاعدگی بعد میگن نزدیک یک روز در میان بعد دوباره نتیجه نمیگری دوباره قرص میخوری آخه تا کی آخرش هم که نمیشه میگن آی وی اف عمل جراحی چه میدونم از این جور چیزها چیز خاص و مشخصی هست راه ناباروری

من عکس رنگی دادم لوله هام بازه سنو هم هر ماه میدم فولیکول غالب دارم یعنی فقط بخاطر کم تحرکی اسپرم بر ...

حتما دیگه به شوهرت برس مواد مغذی بده بخوره دارو بخوره خوب میشه بره دکتر شوهر من عمل کرد بهتر شده وضعیتش

نمیدونم من هم اوضاعم خوب نیست کلی قرص خوردم جواب نگرفتم 

نه عزیزم برو پیگیر باش از دکتر سوال کن میبنی زیاد جواب نمیده ومیپچونه ومیگه فقط ای وی اف برو پیش یکی دیگه 

ازمایش ذخیره بده اگر ذخیر خوب بود با لاپاراسکوپی انسداد رو بر میدارن ان شاءالله طبیعی باردار شی 

من الان ۳تا کلینیک پرونده دارم  به این امید یکیشون یه حرف خوب بزنه این دکتر اخر که رفتم خیلی خوب بوده

شمام به یه دکتر اکتفا نکن چندجا برو

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.