2777
2789
عنوان

مجردا

957 بازدید | 66 پست

دلم خیلی گرفته...تو زندگیم خیلی تنهام ...هیچ هم صحبتی ندارم ....داره ۳۰ سالم میشه اما همچنان مجرد ...نه که شوهر اش دهن سوز باشه اما هر ادمی دوست داره مستقل باشه ...دوست داره یکی دوسش داشته باشه و به یکی علاقه داشته باشه..همه دوستام سر گرم زندگیاشونن اهل دوست پسر هم نیستم که از تنهایی در آم ‌.. همش فکر میکنم خیلی زشتم....اعتماد بنفسمو از دست دادم ..این جند وقته خیییییلی دلم گرفته بیاید باهم صحبت کنیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ۳۰ سالمه و مجردم و مستقل

این احساسات رو ندارم

متاسفانه نمیتونم با حرفام کمکی بکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم فعالی هستید ؟  تو اجتماع حضور مفید دارید ؟ 

حس میکنید زیبا نیستید ، چون اعتماد بنفس تون پایین !!

باید تقویت ش کنید ...  اینو بپذیرید ک همه چیز  چهره و ... نیست ؛  شخصیت و متانت و آرامش  آدم ، خیلی روی  دیگران تاثیر  گذاره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خوب برا ازدواج باید کمی زرنگ بود 

خانواده هاتو ن هم باید فاکتورهای خوبی داشته باشن

الان متاسفانه رنگ و لعاب باید خیلی داشته باشی تا به چشم بیای تو عروسی ها خانم بشین لباس خوب بپوش آرایش ملایم کن هیکلتو رو فرم نگه دار جلف نباش شیک و سنگین باش و خونه بابات هم باید تر و تمیز باشه و مامان و بابات هم زرنگ