2777
2789
عنوان

مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا منم 26 سالمه و مجردم هر کسی هم تا حالا پا پیش گذاشته واسه سو استفاده بوده چون بعدا فهمیدم قصدش چی بوده کسایی هم که من خوشم اومده رفتن و پشتشونم نگاه نکردن منم تقریبا دارم قیدشو میزنم دیگه چون اصلا دیگه هیچ انرژیی برای هیچ رابطه ای ندارم واقعا عوضیای نکبت

خدا شفاتو بده خدا بد نده چی شده؟

پانیک دارم استرس بخاطر استرسی که داشتم رفته بودم برا کورتاژ فشارم بالا بود به هزار بدبختی عمل شدم چون از ترس و استرس فشار خونم بالا بود همش فک میکردم دیگه از این عمل به این سادگی نتونم زنده بیام بیرون ی عملی که همه میگفتن چیزی نیست من مرگمو باهاش میدیدم حالام میترسم دوباره حامله شم تورو خدا اگه میتونی برام دعا کن بین این همه پیام فقط تو به من توجه کردی شنیدم دعای بقیه در حق آدم بیشتر میگیره به همه رو میندازم برام دعا کنن آخه زندگی کردنم برام خیلی سخت شده خودمم همش دارم دعا میکنم واسه همین میگم قدر سلامتیتون رو بدونین بزرگترین نعمت سلامتیه بخدا

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
پانیک دارم استرس بخاطر استرسی که داشتم رفته بودم برا کورتاژ فشارم بالا بود به هزار بدبختی عمل شدم چو ...

ببینید دلیل استرس و فشار خون بالا ی شما طبیعی نیس یا جنبه روانی داره یا جنبه جسمانی خودت خودتو بهتر میفهمی خواهرم اگه جنبه روانی داره ی دعای محافظ بگیر همیشه پیشت باشه و جسمانی رو برو پیش شفا خانه دکتر تبریزی  که در اکثر شهر ها هستش خداوند حافظت باشه

آدم فعالی هستید ؟  تو اجتماع حضور مفید دارید ؟  حس میکنید زیبا نیستید ، چون اعتماد بنف ...

تو اجتماع ام... معلم هستم...اره اعتماد بنفسم اومده پایین حس میکنم خودمو باختم نه بخاطر تجردم بخاطر اینکه به هیچکدوم از ارزوهام نمی رسم...خیلی تو زندگی تنهام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب برا ازدواج باید کمی زرنگ بود  خانواده هاتو ن هم باید فاکتورهای خوبی داشته باشن الان متاسف ...

باورت میشه بگم همه اینا اوکی هست خانواده سر شناسی دارم خودم معلمم...خیلی تو اجتماعم در حد  خودم خوش تیپم....اما نمیدونم جرا ...خواستگار هم که میاد بدون هیچ حرفی میره...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میتونی بری کلاسیی مثل خیاطی ارایشگری اشپزی یا باشگاع اینحوری هم دوست پیدا میکنی هم سرت گرم میشع

من معلمم ...سرم هم گرم هست تقریبا ...اما هر کاری کنی با مجردد یه شکل دیگه نگاه میشه....دوست هم دارم اتفاقا دوستای خیلی صمیمی ولی از صمیمی ترینشون که خودم براش کار جور کردم رکب خوردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40