2777
2789
عنوان

میشه بیایید راهنماییم کنید

115 بازدید | 17 پست

سلام به همه 

بچه ها من یه برادر شوهر دارم کلا خیلی زرنگ وبا جنم هست یه وقتایی شده کمک مالی بهمون کرده حالا یا خودش بهمون داده یا پول قرض کرده برامون تو خونه سازی هم خیلی برامون کار کرده حالا موضوع اینه که...

اینکه....

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما به تازگی خونمون را عوض کردیم وازنظر مالی صفر صفر شدیم،الان یه ماشین پراید داریم ویه تیبا هم قبلاً ثبت نام کردیم که خدا بخواد همین روزا بهمون میدن البته حدوا۱۵میلیونش را باید بدیم به همین برادرشوهرم

من هستم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

که هیچی زد و ماشین خیلی بالا رفت والان تقریبا هیچی بهمون نمیدن،حالا مسئله اینه که برادر شوهرم یه زمین خریده که مقداری پول کم داره الآنم یه وام برامون جور شده که میتونم با پول دوتا ماشینا حداقل یه سمند صفر بگیریم ولی امشب شوهرم میگه می‌خوام تیبا را نگه دارم پول پراید بدم به داداشم من می‌دونم اگه اینکارا بکنه دیگه تا چند سال نمی‌تونیم ماشین خوب بگیریم

سمند بخر

اون همیشه کمکتون کرده درسته؟ فکر کنم رابطه تون هم خوب باشه. فکر کن ببین دوست داری ازین فرصت برای جبران کمک هاش استفاده کنی؟ ضمنا منتی هم بابت کمک های قبلی سرتون نمونه یا فقط سمند سوار شدن برات مهمه؟ 

اون همیشه کمکتون کرده درسته؟ فکر کنم رابطه تون هم خوب باشه. فکر کن ببین دوست داری ازین فرصت برای جبر ...

اره کمک کرده منتی هم نداره البته الآنم شوهر من برا زمینش می‌ره کمک،ولی مسئله اینه من دوست ندارم سوار تیبا بشم بدم میاد،

منم نظرم همینه ولی شوهرم میگه تو بی چشم ورویی وقتی ما نیاز داشتیم اون بهمون داد ولی حالا تو حیفت میا ...

بحث بی چشم و رویی نیست بحث پیشرفته...همسرت حق داره ک به برادرش کمک کنه ک همیشه حامی بوده براش توام دل به دلش بده...من کلا به شخصه دنبال پیشرفت خودمم پس نمیتونم نظر درستی بدم عزیزم

این یه تصمیم خیلی دلیه مثلا من برام مهمه کمک کسی رو زود جبران کنم و از نظر من تیبا و سمند فرقشون در حد تیبا و بنز نیست که نتونم تحمل کنم. ولی ممکنه شما واقعا به دلایل شخصی از تیبا بدت بیاد حق هم داری مالتونه دوست داری به دلخواهت استفاده کنی، ببین دلت چی میگه ولی اون طوری که شوهرت بهت گفته احتمالا ناراحت میشه اگه مخالفت کنی رابطه تون خراب نشه یه وقت