2777
2789
عنوان

كي اينجا آشنا به تركيب رنگ مو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33890 بازدید | 72 پست
جدا؟؟روي زمينه موى من يعني رنگ به اين روشنى در مياد؟؟؟

ببین من موهامو برای عید بالیاژ کرده بودم پایین موهام بلوند خورشیدی بود کف سرم هم قهوه ای متوسط ( دارچینی)خیلی خوب شده بود ولی ریشه ام در که اومد سه رنگ شد موهام

امروز ترکیبی که بالاتر برات نوشتمو زدم به موهام انقدر روشن شده که انگار الان سامبره کردم( سامبره تفاوت ناچیز بین رنگ مو ی ریشه مو و قسمت پایین مو) 

البته بستگی به رنگ پذیری موهات هم داره

الان اين رنگيه موهام عزيزم

زمینه موهای منم که از ریشه در اومده بود همین شده بود منتها من رنگ پذیری موهای من خیلی عالیه قسمتهای ریشه شبیه همون 7 تو کاتالوگ رنگ شده ولی قسمتهایی که دکلره داشت تقریبا بین 8 ونه شده( چون برای هید یه دکلره سبک کرده بودم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمینه موهای منم که از ریشه در اومده بود همین شده بود منتها من رنگ پذیری موهای من خیلی عالیه قسمتهای ...

ميگم آخه شما موهاتو دكو كردي قبلا من ميترسم زرد بشه آخر اين هفته عروسى دعوتم گفتم موهامو رنگ كنم خودم واسه همين پرسيدم نميخوام كار ريسك بالا انجام بدم 

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
خيلي دوست داشتم تو خونه موهامو دكو ميكردم ولي ميترسم واقعا😂😂😂

نه نکنی ها موهاتو ممکنه بسوزونی ولی تا رنگ 7 را میشه بدون دکلره در بیاری 7 تو کاتالوگ رنگ بدون دکلره 6 در میاد

نه نکنی ها موهاتو ممکنه بسوزونی ولی تا رنگ 7 را میشه بدون دکلره در بیاری 7 تو کاتالوگ رنگ بدون دکلره ...

الان مثلا اين رنگايي كه من دارمو بزن تو اينترنت كاتالوگ رنگ موى بيول مياره برات الان براي من ٨دودى درمياره؟؟؟اگه هفتم دربياره خيلي خوشگله والا 

عمم ک ارایشگربپدهمیشه میگفت رنگای شماره نزدیک بهمو ترکیب کنید بزارید من همیشه ترکیبی میزارم کل رنگارم گذاشتم بجز فانتزی ک فقط البالویی گذاشتم یسری پنج تارنک داشتم قاطی کردم همه میگفتن کدوم ارایشکاه رفتی جی ده سی ده .کاراملی.کنفی .دودی عالی شد.....برای رنک موی طبیعیم بلونددودی شماره پنحدخیلی خوشکله روموطبیعی چندباربشوری مثل عکس میشه....دوستامم کذاشتن خوششون اومد

عمم ک ارایشگربپدهمیشه میگفت رنگای شماره نزدیک بهمو ترکیب کنید بزارید من همیشه ترکیبی میزارم کل رنگار ...

الان من دوتا رنگ دارم راستشو بخواي يكيش دودى ٩ يكيش٦ اين دوتا روي موى طبيعي كه عكس موهامم گذاشتم خوب درمياد؟؟؟وارياسيون لازمه؟؟؟هفت يا هشت كاتالوگ درمياد؟؟؟

نه نکنی ها موهاتو ممکنه بسوزونی ولی تا رنگ 7 را میشه بدون دکلره در بیاری 7 تو کاتالوگ رنگ بدون دکلره ...

راستى با اكسيدان ٦اوكيه ديگه؟يا ٩ميخواد؟؟وارياسيونم ميخواد؟؟

راستى با اكسيدان ٦اوكيه ديگه؟يا ٩ميخواد؟؟وارياسيونم ميخواد؟؟

بسته به رنگ پذیری موهات اگر رنگ پذیریش پایینه اکسیدان قوی انتخاب کن من همیشه گرید 2 اکسیدان را انتخاب میکنم

اگ بلونددودی شماره شش داری رنگ شیکی هستش باواریسیون سبز قاطی کن و اکسیدان نه...ولی عین عکس نمیشه چون موهای دختره بوره موهای شما خرمایی...اگرم رنک بلونددودی نیس و بلوندسادست باهمون نه قاطی کن ولی نه کمترچون خیلی روشنه باواریسیون سبز ک ضدقرمزی واکسیدان شش ک ضعیفتره

بسته به رنگ پذیری موهات اگر رنگ پذیریش پایینه اکسیدان قوی انتخاب کن من همیشه گرید 2 اکسیدان را انتخا ...

همون٩؟خيلي روشن نميشه؟؟