2777
2789
عنوان

كي اينجا آشنا به تركيب رنگ مو؟؟

33890 بازدید | 72 پست

سلام عزيزان دوتا سوال داشتم اول اينكه اين تركيب رنگ كه ميگم روي موي طبيعي خوب درمياد يا نه؟

بلوند دودي ٩ و بلوند دودى ٦ و بلوند زيتوني ٨

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜

حالا چرا نه وشش از یه ترکیب رنگ را میخوای باهم ترکیب کنی به جاش یه بلوند دودی 8 بگیری همون میشه

بعد چرا میخوای زیتونی را با دودی ترکیب کنی؟ 

مثلا من امروز رنگ کردم 7 پلاتینه را با 10 نسکافه ای و یه کوچولو 9 صدفی و یه بند انگشت واریاسیون دودی ترکیب کردم نتیجش هم خوب از آب در اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا نه وشش از یه ترکیب رنگ را میخوای باهم ترکیب کنی به جاش یه بلوند دودی 8 بگیری همون میشه

آخه شنيدم اينطورى يه مقدار مو هم رنگش قشنگتر ميشه هم براق تر ميشه

حالا چرا نه وشش از یه ترکیب رنگ را میخوای باهم ترکیب کنی به جاش یه بلوند دودی 8 بگیری همون میشه بعد ...

چه رنگي شد؟؟؟نميدونم اين زيتوني رو از قبل داشتم ميخواستم ببينم قاطيش كنم قشنگ ميشه يا نه😂😂

آخه شنيدم اينطورى يه مقدار مو هم رنگش قشنگتر ميشه هم براق تر ميشه

والا زیتونی تناژ سبز داره و برای یکمی سن بالاتر بهتره چون اون ترکیب رنگ توانایی سفیدی گرفتن را داره یعنی بعد سری Nسری رنگ زیتونی یا همون M خیلی خوب میتونن سفیدی را استتار کنن

ولی ترکیب رنگهای دودی را اگر با تنباکویی مخلوط کنی خوب میشه

مثلا 8دودی با 7 تنباکویی یا همون 8 تنباکویی این ترکیب قشنگ میشه

یا 8دودی با 8 دارچینی اینم خوشگل میشه

چه رنگي شد؟؟؟نميدونم اين زيتوني رو از قبل داشتم ميخواستم ببينم قاطيش كنم قشنگ ميشه يا نه😂😂

خب زیتونی را کم بریز فقط جهت گرفتن قرمزی مو بقیش را به جای نه وشش دودی مثلا دارچینی بخر میخوای روشن شه رنگهای شماره بالاتر بخر

زمینه موت چه رنگی هست؟

والا زیتونی تناژ سبز داره و برای یکمی سن بالاتر بهتره چون اون ترکیب رنگ توانایی سفیدی گرفتن را داره ...

عكسي ندارين ازين تركيباتي كه ميگين!؟؟🌿💜ميخوام ببينم رنگارو،اين عكسي كه فرستادم خيلي دوست دارم رنگشو ولي مطمئن نيستم فندقي باشه چون خيلي روشنتره انگار،نيست؟؟

عكسي ندارين ازين تركيباتي كه ميگين!؟؟🌿💜ميخوام ببينم رنگارو،اين عكسي كه فرستادم خيلي دوست دارم رنگش ...

نه 6 فندوقی روی زمینه موی متوسط همین در میاد

موهات اگه مشکی ویا قهوای تیره هست 7 بزن با یکمی از همون زیتونیت

عكسي ندارين ازين تركيباتي كه ميگين!؟؟🌿💜ميخوام ببينم رنگارو،اين عكسي كه فرستادم خيلي دوست دارم رنگش ...

گوشیم داغونه عکس لود نمیشه ولی تو گوگل بزن هر ترکیبی که میخوای شماره رنگ برات باز میکنه

خب زیتونی را کم بریز فقط جهت گرفتن قرمزی مو بقیش را به جای نه وشش دودی مثلا دارچینی بخر میخوای روشن ...

الان اين رنگيه موهام عزيزم

نه 6 فندوقی روی زمینه موی متوسط همین در میاد موهات اگه مشکی ویا قهوای تیره هست 7 بزن با یکمی از همو ...

جدا؟؟روي زمينه موى من يعني رنگ به اين روشنى در مياد؟؟؟