2777
2789
عنوان

كي اينجا آشنا به تركيب رنگ مو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33890 بازدید | 72 پست
آهان درسته خب الان رنگم به سبزي نميزنه درسته؟آخه شش خالي خخيلي تيره است يكم روشن ميخوام باشه ولى نه ...

اصلابنفش نریز رنگ زیتونیتو ب مقدارمساوی  بارنک شماره شش بریز.......ک تیره نشه اصلاواریسیون بنفش نریزا همیشه برای اینجوررنگافقز واریسیون سبز ک ضدقرمزیه بخر  و دوبندانکشت بریز .واذیسیون نقره ایم برای براق کردن موهس و انجنان تاثیرنداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلابنفش نریز رنگ زیتونیتو ب مقدارمساوی  بارنک شماره شش بریز.......ک تیره نشه اصلاواریسیون بنفش ...

خب پس زيتوني و شش يك اندازه بريزم،٩رو چقدر بريزم؟؟

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
دقیق بگورنکات چیه  

بلوند دودى٦ بلوند دودي٩ اينا ماركشون بيوله

بلوند زيتوني ٨ كه ماركش آلبوراست

ميخواى تو نت بزن ببين كاتالوگشونو بهتر متوجه ميشي گلم

بلوند دودى٦ بلوند دودي٩ اينا ماركشون بيوله بلوند زيتوني ٨ كه ماركش آلبوراست ميخواى تو نت بزن ببين ...

بنظرم شش و هشتو قاطی کنی بهتره نه خیلی روشن میشه ولی اکر رنک شیک و طبیعی میخای فقط بلونددودی شش بزارخیلی شیکه من کذاشتم ب دوستامم کفتم خوششون اومئ ولی اک میخای یکن ب روشنی بزنه هشت روقاطی کن نه بزنی خیلی روشن میشه هشت و شش رو مساوی ترکیب کن کذاشتی بیانتیجشو بکو اگ اکسیدانت نه درصدبگیر

بنظرم شش و هشتو قاطی کنی بهتره نه خیلی روشن میشه ولی اکر رنک شیک و طبیعی میخای فقط بلونددودی شش بزار ...

يعني ٩نزنم ؟؟خوب نميشه؟؟؟من روز عروسيم آرايشگرم برام دقيقا اين دوتا رنگو گذاشت من دوستش داشتم طبيعي و قشنگ شد ولى فكر كنم ٩زياد نريخت

من برم بخابم عزیزم اگ دودی شمازه شش میرسه تکی بزاری خیلی طبیعی و خوشگله اکرم نرسید یکم با زیتونی ترک ...

بخواب عزيزم ميرسه ولى خيلي تيره ميشه من يكم روشن ميخوام آخه

يعني ٩نزنم ؟؟خوب نميشه؟؟؟من روز عروسيم آرايشگرم برام دقيقا اين دوتا رنگو گذاشت من دوستش داشتم طبيعي ...

نه  ب روشنی میزنه  من خودم قبلاخیلی روشن میکردم الان توذوق زده خاستی س چهاربندانکشت قاطی کن بااوناولی ن زیادش ک رنکتو ب روشنی زیادمیزنه ترکیب شش و هشت بهتره و طبیعی

بخواب عزيزم ميرسه ولى خيلي تيره ميشه من يكم روشن ميخوام آخه

خب پس زیتونیئهشت رو ترکیب کنبادودی و یکم ازشماره نهت ترکیب کن اکردوسداری یکم روشن شه ولی ن زیاد حتماواریسیون سبزدوبندانکشت بریز

نه  ب روشنی میزنه  من خودم قبلاخیلی روشن میکردم الان توذوق زده خاستی س چهاربندانکشت قاطی ک ...

باشه عزيزم كلى ممنونم از راهنماييت❤️💜🌿وارياسيون سبزم بزنم؟؟؟نه رو خيلي كم ميزنم زياد نميزنم همون ٣ انگشت با اكسيدان شش ميزارم با نه خيلي روشن ميشه؟؟

خب پس زیتونیئهشت رو ترکیب کنبادودی و یکم ازشماره نهت ترکیب کن اکردوسداری یکم روشن شه ولی ن زیاد حتما ...

باشه حتما ميريزم متشكرم اكسيدان چند بزنم؟؟؟

كم ميريزم نه رو همون سه بند انگشت ميريزم