2777
2789
عنوان

كي اينجا آشنا به تركيب رنگ مو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33889 بازدید | 72 پست
اگ بلونددودی شماره شش داری رنگ شیکی هستش باواریسیون سبز قاطی کن و اکسیدان نه...ولی عین عکس نمیشه چون ...

عكسه كه نميشه اصلا خودم اين دوتا رنگو داشتم ميخواستم بدونم باهم قاطيشون كنم تقريبا كدوم رنگ روى كاتالوگ ميشه؟ و اينكه وارياسيون و اكسيدان چند درصد بريزم؟

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بلونددودی شماره شش داری رنگ شیکی هستش باواریسیون سبز قاطی کن و اکسیدان نه...ولی عین عکس نمیشه چون ...

دوتاشونم بلوند دودين ٩و ٦

عكسه كه نميشه اصلا خودم اين دوتا رنگو داشتم ميخواستم بدونم باهم قاطيشون كنم تقريبا كدوم رنگ روى كاتا ...

تقریبا میشه قهوه ای روشن چون نه درصد خیلی روشنه سعی کن شماره شش روبیشتربریزی نهایت بااکسیدان نه....واریسیون سبز حتماداشته باش  ک موهات شیک دربیادب قرمزی نخوره..

تقریبا میشه قهوه ای روشن چون نه درصد خیلی روشنه سعی کن شماره شش روبیشتربریزی نهایت بااکسیدان نه....و ...

نميخوام قهوه اي بشه ميخوام دودى باشه توش بيشتر ميتونيد توي اينترنت سرچ كنيد كاتالوگ رنگ موي بيولو ببينيد بهم بگيد چه رنگي ميشه تقريبا؟؟

وارياسيون چقدر بريزم؟؟به سبزي نزنه موهام؟اكسيدان ٩نميسوزونه موهامو؟

ن من اکسیدان دوازدهم روی موبدون دکلره گذاشتم ولی اک دکلره داری یکم باید تودودی زیتونی یانسکافه ایم قاطی کنی تاشیک شه دپدی خالی کلاب سبزی میزنه ..من نمیدونم دقیق چ رنکی میشه ولی میدونم دودی تنهاباشه سبز میشه موهات مگراینک شماره نه دودی رو بیشتربزنی یکمم زیتونی ترکیبش کنی....

ن من اکسیدان دوازدهم روی موبدون دکلره گذاشتم ولی اک دکلره داری یکم باید تودودی زیتونی یانسکافه ایم ق ...

نه من اصلا موهام دكلره نداره زيتوني ٨دارم قاطيش كنم؟؟؟

ولى ميدوني آخه ميگين وارياسيون سبز بزن اينجورى خيلي سبز ميشه ميخوام دودى باشه ميگم وارياسيون بنفش بريزم يا نقره اي بهتر نميشه؟؟

بلد نيستم دكلره كنم نه ترجيحا بدون دكلره ميخوام در بياد

بدون دکلره ک کلارنگات قهوه ای میشه فقط درجش فرق میکنه بخای ب دودی خوشرنک بخوره باید دکلره  یادکوکرم داشته باشی اگ  دکلره نداری اگ رنگت روش نوشته بلونددودی شش تنهااستفاده کن خیلی رنک شیکیه  من میزارم ولی ب روشنی دکلرهنمیشه روموی شما

نه من اصلا موهام دكلره نداره زيتوني ٨دارم قاطيش كنم؟؟؟ ولى ميدوني آخه ميگين وارياسيون سبز بزن اينجو ...

عزیزم واذیسیون سبز ربطی ب سبزی مونداره واذیسیون سبز ضدقرمزی موهستشدک مثلاتوالان داری رنک میکنی موهان قهوه ایش ب قرمزی نزنه طبیعی و شیک دربیاد

اره رنک زیتونیتم ترکیب کن .اک بخای واریسیون دودی بزنی رنکت ب تیرگی میزنه درسته حاله دودی میندازه ولی ...

آهان درسته خب الان رنگم به سبزي نميزنه درسته؟آخه شش خالي خخيلي تيره است يكم روشن ميخوام باشه ولى نه خيلي روشن،وارياسيون بنفش واسه چيه؟؟چقدر بريزم؟؟؟

نه من اصلا موهام دكلره نداره زيتوني ٨دارم قاطيش كنم؟؟؟ ولى ميدوني آخه ميگين وارياسيون سبز بزن اينجو ...

واذیسیون نقره ای برای برتق کردن موهستش وو واذیسیون بنفش ی حاله بنفش میندازه ک یباردوباربشوری میره و واریسیون بنفش مخصوص موهای دکلره شدس ک ی حاله فانتزی میندازه اصلا استفاده نکن