2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت😍

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 43 پست
بادکنک خووبه ک توش کاغذ رنگی باشه از این بمبهای دستی هست از توش کاغذ میاد خوبه جعبه ای ک توش پر از ...

حالا بین اینا کدوم قشنگ تر میشه؟😣

من خودم جعبه و بادکنک ترکوندن دوست دارم ولی نمیدونم کدوم قشنگتره

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من جنسیتش میدونم بعد اطرافیانمم میدونن ولی شوهرم میگه جشن تعیین جنسیت بگیریم بخوش میگذره برای نی نی مونم جذاب در اینده 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
وای چ عالی بسلامتی

سلامت باشی عزیزم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
بادکنک رو بترکونی قشنگتره ولی چون نخواستی تکراری باشه اینو گفتم

آها ممنون عزیزم❤

حالا بین اینا کدوم قشنگ تر میشه؟😣 من خودم جعبه و بادکنک ترکوندن دوست دارم ولی نمیدونم کدوم قشنگتره

ترکوندن بادکنک تو فیلم قشنگتر می افته 

رو بادکنک مشکی هم چون بچه دوم هست بنویسید sister or brother 😍😍

من خودم عاااشق بچه دخترم ولی اهل تبعیض هم نیستم..بنظرم چون بچه اولت دختره اول مطمئن شو که بچه دومت پسره بعد به همسرت نگوکه میدونی😆 سوپرایزشه..دوتادخترپشت سرهم ایده سوپرایزش یکم جالب نیست این نظرشخص خودمه ها سوتفاهم نشه عزیزان 😘

خدایاشکرت
من جنسیتش میدونم بعد اطرافیانمم میدونن ولی شوهرم میگه جشن تعیین جنسیت بگیریم بخوش میگذره برای نی نی ...

😆چه باحال خوبه به سلامتی چه زود بهتون جنسیت گفتن

ترکوندن بادکنک تو فیلم قشنگتر می افته  رو بادکنک مشکی هم چون بچه دوم هست بنویسید sister or bro ...

مرسی از ایده قشنگت❤❤❤😍

همین کارو میکنم😆

😆چه باحال خوبه به سلامتی چه زود بهتون جنسیت گفتن

من چون با برنامه و زیر نظر پزشک اقدام کردم میدونم 🤦‍♀️

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
من خودم عاااشق بچه دخترم ولی اهل تبعیض هم نیستم..بنظرم چون بچه اولت دختره اول مطمئن شو که بچه دومت پ ...

اخه میخوام خودمم جنسیت رو ندونم عزیزم😆

من چون با برنامه و زیر نظر پزشک اقدام کردم میدونم 🤦‍♀️

به سلامت بغل بگیریش عزیزم

چقد سطح تحملت بالاست من میمیرم اوا بایدخودم بفهمم 😂😂

خودمم از فضولی دارم میمیرم😂😂😂سعی میکنم تحمل کنم این چند روزم😆

خودمم از فضولی دارم میمیرم😂😂😂سعی میکنم تحمل کنم این چند روزم😆

من جزو اون دسته ادمام که خودم اول میبینم بعدالکی میگم نمیدونم ویجووری سوپرایزمیشم بعدش انگار هیچ خبری نداشتم 😆😆😆😂😂😂😂

خدایاشکرت