2777
2789
عنوان

تا حالا خدا دلتونو شکسته؟؟

492 بازدید | 57 پست

بعد از ۵ تا بیبی چک منفی گفتم اینبار دیگه حاملم...بهش گفتم خدایا ببین اگه حامله نیستم با من بازی نکن دل منو نشکن خب بیبی هم منفی بشه خدا بخدا تحمل ندارم...تحمل ندارم شوهرمو امیدوار کنم بعد ناامید شم رفتم آزمایش گفتم خدایا من از در این کلینیک ناامید برنگردم.آزمایشگاه بهم گفتن منفیه ولی بازم باید تکرارش کنی بازم امید داشتم به خدا...اصلا گریه نکردم...همه هم خواب دیده بودن حاملم...مامانم میگف خدا ناامیدت نمیکنه حامله ای!!!

نبودم بازم امید الکی....من همه حرفم با خدا اینه چرا بیبیا مثبت شد؟؟؟؟

من که خواهری ندارم مامانم یه شهر دیگس...من که دارم کنار دو نفر زندگی میکنم که ازشون میترسم ...من که همش امید داشتم.......

دیگه با خدا کاری ندارم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
خدا چیکارس این وسط بابا

پس کاره کیه؟؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن بی بی چک خراب به خدا ربطی نداره  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
ازمایش های قبل بارداری رو کامل دادین؟

نمیدونم چین ولی یه سری آزمایش دادم

پس کاره کیه؟؟

برو دکتر دنبال مشکلت باش 

ربط, دادن اینکه تو بی بی چکت متبت نمیشه تقصیر نداس تو ذهنم نمیگنجه

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
باور کن بی بی چک خراب به خدا ربطی نداره    

آخه ۵ تا؟؟

برو دکتر دنبال مشکلت باش  ربط, دادن اینکه تو بی بی چکت متبت نمیشه تقصیر نداس تو ذهنم نمیگنجه

مثبت شده ولی حامله نیستم  

من چی بگم دو تا از بچه هام فوت کردن 

😞😞😞الهی عزیزم

ببخش که ناراحتت کردم کاش خدا بهت بده بهترین بچه ها رو  با عمر طولانی

آخه ۵ تا؟؟

نوشتی 5 تا بی بی چک منفی 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

عزیزم یکی بود تو سایت همیشه بی بی چکاشون مثبت میشد ولی آزمایش منفی 

این سری اگر عقب انداختی بعد ۸،۹ روز برو آزمایش

در ضمن حتما برو دکتر آزمایش و سونو کامل بده مشکل نداشته باشی

شوهرتم همینطور