2777
2789

سلام مامانا خوبین؟ شما در طول روز به بچه هاتون چه غذاهایی میدین؟ 

من دخترم وزنش خیلی کمه ۲۰ ماهشه بعد من همیشه فک میکردم غذا خوب میخوره تا اینکه دیروز بردمش دکتر 

گف باید روزانه ۱۲۰۰ کیلوکالری غذا بخوره گف برو حساب کن حالا، منم هرچی حساب میکنم میبینم من همیشه با پنج وعده که به دخترم میدم نهایت۸۰۰ کیلوکالری میشده فهمیدم چرا وزن نگرفته حالا نمدونم چکار کنم بیشتر از اینم که نمیخوره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳ تا وعده اصلی ۲ تاهم میان وعده میدم من

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

با چه برنامه ای میشمری ؟ من یه مدت با کرفس شمردم ، اما خوشم نیومد دیگه ببیخیال شدم

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
منم همینطوره ولی شمردم به ۱۰۰۰ نمیرسه که اون دکتره گف ، تازه اون با فرض اینکه بچه هیچ فعالیتی نکنه گ ...

کالری هاشو چه جوری باید حساب کنم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
با چه برنامه ای میشمری ؟ من یه مدت با کرفس شمردم ، اما خوشم نیومد دیگه ببیخیال شدم

خودم دونه دونه از تو گوگل در آوردم با کرفس نمیشه اخه اون وزن حداقلش ۳۰ کیلویه موقع ثبت نام منم دیدم کاربردی نیس پاکش کردم