2777
2789

سلام لطفا به من ژل بهداشتی بانوان معرفی کنید،که هم بوی خوب و ماندگاری داشته باشه هم ضد باکتری وقارچ باشه ممنون

من اکسیدوزنگ میزنم کشاله ران خوبه بوبد نمیگیره

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر من رد کرد گفت اصلا استفاده نکن فقط سرکه سفید

چون رایحه داره خوب نیس

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
بخاطر عفونت ،خیلی بوی نامطبوعی داره،مجبورم استفاده کنم تا زمانی که خوب بشم

باجوش شیرین خودت وبشور 

آهان اگه به خاطر اونه که گفتی میتونی از صابون خوشبوکننده ناحیه تناسلی والنسی استفاده کنی عالیه ولی بیشتر از دو یا سه بار در هفته نباید استفاده بشه در مجموع خیلی خوب و تاثیرگزاره

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
بلهبه خاطر عطرش و موادی که داره والا بوی خودش بهتره🙈🙈🙈

استم سل خوبه من دارم. البته خیلی برندها رو استفاده کردم اکثرا خوبن. ولی اینم خوبه. بهتره. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون