یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سه و نیم سالشه مسرم اون سرگرمم میکنه همش با خرابکاریا و شیطونیاش!
پارک و پیاده روی میبرمش و توراه کلی آسانسورای ساختمونای تجاری رو بالا پایین میریم(عشق آسانسور و خودپردازه)! یه روز درمیونم که میرم باشگاه اونجا با دوسه تا بچه ی دیگه یا تکی بازی میکنن! گاهی هم گوشی میدم دستش
کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
مثلا چه خرابکاری؟؟ اگه خودتون براش وقت بزارید و سرگرمش کنید بنطرتون باز خرابکاری میکنه؟
با داداشام بازی میکنه اصن تو خونه ما ی لحظه سکوت نیست اسباب بازی ی عالمه هست س تایی میرن سراغ کابینت پارک میبریم پلی استیشن خریدیم ولی اووووف خیلی خراب کارن آخرشیم اینکه الان رو تلویزیون شیشه پاکن ریخته نصف تلویزیون سیاه سفیده
من دخترم 21 ماهش.توپ بازی نقاشی آهنگ میذاریم میرقصیم تلویزیون میبینیم خونه سازی....
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤