2777
2789
عنوان

بچه هاتونو چجوری سرگرم میکنید؟

342 بازدید | 23 پست

سلام مامانای گل

خوب هستید؟

بچه هاتونو چجوری سرگرم میکنید؟

من یه پسر ۱۱ ماهه دارم

لطفا سن بچه هاتونم یگید ممنون میشم

خدایا شکرت ...  

لازم به سرگرم کردن نداره داداشم خودش ما رو سرگرم میکنه

ساعتی ی خراب کاری

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه و نیم سالشه مسرم اون سرگرمم میکنه همش با خرابکاریا و شیطونیاش!

پارک و پیاده روی میبرمش و توراه کلی آسانسورای ساختمونای تجاری رو بالا پایین میریم(عشق آسانسور و خودپردازه)! یه روز درمیونم که میرم باشگاه اونجا با دوسه تا بچه ی دیگه یا تکی بازی میکنن! گاهی هم گوشی میدم دستش

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
لازم به سرگرم کردن نداره داداشم خودش ما رو سرگرم میکنه    ساعتی ی خراب کاری

مثلا چه خرابکاری؟؟

اگه خودتون براش وقت بزارید و سرگرمش کنید بنطرتون باز خرابکاری میکنه؟

خدایا شکرت ...  
منم پسرم ۱۱ ماهشه باهاش ماشین بازی میکنم توپ بازی میکنم دنبالش میرم اونم فرار میکنه اب بازی میکنیم ب ...

خدا حفظش کنه؟

راه میره؟

پسرم راه نمیره فعلا

کجا اب بازی میکنید؟

چند ساعت روزانه باهاش بازی میکنی؟

خدایا شکرت ...  
خدا حفظش کنه؟ راه میره؟ پسرم راه نمیره فعلا کجا اب بازی میکنید؟ چند ساعت روزانه باهاش بازی میکنی ...

نه پسر منم راه نمیره تو بالکن اب بازی میکنیم خیلی دوست داره ابو خیلی باهاش بازی میکنم چون انرژیش زیاده 

من بچه ندارم.

ولی برای خواهر زادم اتاق بازی درس کردیم.

کفشم موکت کلفته تا پای بچه اذیت نشه.

اونجا همه نوع بازی گذاشتیم ولی بیشتر دوس داره روی دیوار با رنگ و گواش و مداد نقاشی کنه.

به نظرم خوبه چون تخلیه میشه بچه.

مثلا چه خرابکاری؟؟ اگه خودتون براش وقت بزارید و سرگرمش کنید بنطرتون باز خرابکاری میکنه؟

با داداشام بازی میکنه اصن تو خونه ما ی لحظه سکوت نیست اسباب بازی ی عالمه هست س تایی میرن سراغ کابینت پارک میبریم پلی استیشن خریدیم ولی اووووف خیلی خراب کارن آخرشیم اینکه الان رو تلویزیون شیشه پاکن ریخته نصف تلویزیون سیاه سفیده

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍
نه پسر منم راه نمیره تو بالکن اب بازی میکنیم خیلی دوست داره ابو خیلی باهاش بازی میکنم چون انرژیش زیا ...

آفرین مامان خوب

ایده های جدیدتم برام بزاز ممنون میشم چون بچه هامون هم سنن

برا پسر من هرچیزی زود تکراری میشه😐

خدایا شکرت ...  
من بچه ندارم. ولی برای خواهر زادم اتاق بازی درس کردیم. کفشم موکت کلفته تا پای بچه اذیت نشه. اونجا ...

میشه از اتاق بازیش بیشتر بگین؟

ممنون میشم

براش تکراری نمیشه اتاق؟

خدایا شکرت ...  
آفرین مامان خوب ایده های جدیدتم برام بزاز ممنون میشم چون بچه هامون هم سنن برا پسر من هرچیزی زود تک ...

چه چیزایی میگه مامانو بابا و اینا میگه ؟دندون چندتا داره ؟اگه اب دوست داره بزارش تو تشت اب بازی کنه من تو بالکن خاکم میریزم خوب خاک بازی کنه 

من دخترم 21 ماهش.توپ بازی نقاشی آهنگ میذاریم میرقصیم تلویزیون میبینیم خونه سازی....

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤