2777
2789

سلام وقت بخیر،،من صابون های دست ساز دارم صابون زرد چوبه بین محصولاتم است،،مشتری هام استفاده کردن عالیه،،خاصیت روشن کنندگی پوست داره،،،ولی وقتی به همراه کرم 24گیاه استفاده کنن،،خاصیت اینو داره که تمام لک ها وکک و مک رواز بین ببره،،عالیه بالای90%مشتریام نتیجه گرفتن وبه چیزی که میخواستن رسیدن،،،درضمن صابون های زردچوبه ی شرکتی اصلن این خاصیت رو ندارن،،فقط صابون های دست ساز عالین

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ ماه دارم استفاده میکنم لیموشو ک واسه پاک سازی آلودگی پوست و کلاژن ساز ....واقعا معرکس .....من پوستم مختلط همیشه سر گونه هام خشک بود ولی  از وقتی ک اینو استفاده کردم این مشکلم برطرف شد چربی پوستم متعادل میکنه

😍😘