2777
2789
عنوان

مامان ها کمک چطوری بچه رو از پوشک گرفتید🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 28 پست
منم درمرحله ازپوشک گرفتنم  ۵روزه شروع کردم هروقت ببرم دسشویی جیش میکنه بیچاره ولی اگه یوقت دیر ...

من خودم ازش سوال میکنم اونم اگه داشته باشه می‌ره  جلوی دستشویی وگرنه میگه نه البته فکر کنم زود باشه که خودش بگه

اذیتش نکن بخاطر پوشک،کم کم هر از گاهی که ببریش دستشویی و روی پاتی بشینه،یا کتابای اینجوری که کوچولو ها خودشون میرن دستشویی و پوشک ندارن و شرت میپوشن بجاش رو براش بخونی،یروز خودش بت میگه دیگه پوشک نمیخوام.

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز امتحان کردم هنوز موفق نشدم نیم ساعت تو دسشویی بودم جیش نکرد خسته شدم بیخیالش شدم

فردا ادامه میدم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

من خودم بچه ندارم ولی آبجیم هر کاری کرد بچش بی خیال پوشک نمیشد تا اینکه یه روز پوشک و قایم کرد و بهش گفت دزد اومده برده اونم بهش فشار اومد و مجبور شد خودش جیش کنه بعد از اون هم هر چی سراغ پوشک گرفت مامانش گفت دزد برده منم پول ندارم بخرم الانم خودش راحت میره دسشویی خودش کاراشو میکنه

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
اذیتش نکن بخاطر پوشک،کم کم هر از گاهی که ببریش دستشویی و روی پاتی بشینه،یا کتابای اینجوری که کوچولو ...

مشکل با دستشویی رفتن نیست کارشون انجام میده فقط دیگه نمیتوانم بیارمش بیرون همش آب بازی میکنه

مشکل با دستشویی رفتن نیست کارشون انجام میده فقط دیگه نمیتوانم بیارمش بیرون همش آب بازی میکنه

اگه خطرناک نیست براش بذار بازی کنه،میدونم آدمو گیر میندازن و خسته میشی،ولی چکار میشه کرد🤦‍♀️ بچه ها بازی نکنن چکار کنن آخه

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸