2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مرغ کیلو چنده من اصلا از قیمتا خبر ندارم

عزیزم من جوجه اماده میخرم کیلویی بیست و دو فقط موقع که داره میپزه کره بهش میزنم . باور کن کاملا مناسب اگه کباب پز اکبند گرون شده از تو دیوار دست دوم بگیرین من قبلا گرفتم گرون نبود نوع پایه دارش خوبه واسه مهمون هم میشه استفاده کرد والا هم راحته هم اقتصادی دود و بوی زغال هم نداره کتیفی هم نداره ماهی یکبار تمیزش میکنم . البته زیر کباب پز سینی داره فویل گذاشتم عوضش میکنم روشم دستمال میکشم ماهانه تازه تو این حصیر فلزیها ماهی و استیک یا هرچی خواستی میتونی بزاری و لی بهتر از همه جوجه چه خودتون چه مهمون. موفق باشی

@PAR900

نیم ساعت کلا اماده میشه همه میگن به به چه چه حالا غذاهای دیگه سه ساعت برو بیا اخرم یک ایراد گیر هست هرکی رژيم داره خالی با سالاد هرکی هم میخواد چاق شه یا برای بچه با برنج امتحان کنین ضرر نداره داخل خونه هم تمیز میمونه

@PAR900