بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خو عزیزم ورزش شکم و پهلو بکن بعدشم وعده های غذایی تو تعدادشو بیشتر کن در عوض کم تر بخور ینی مثلا صب بین صبح و ظهر ،ظهر،بین ظهرو شب،شب اینا رو بخور ولی کم تر پیاده روی و اینا هم خوبه من خودم ورزش میکنم اما فقط شکم و پهلو اب میشه برعکس دوس دارم ران هم کوچکتر بشه اما نمیشه 😐😐
ازین دنده دار ژله ای ها بخر،اولش یکم کبود میکنه شکم و پهلوت رو،اما معجزه میکنه.من با معمولی پلاستیکی بیخودیا هست،با اونا زدم که وقتی یاد گرفتم برم ازون خوبا بخرم،که هیچوقتم یاد نگرفتم😅اما از همون تمرینش کلی نتیجه گرفتم،واقعا شکم و پهلوم خوب کوچیک شد.
اما اون دنده دار ها که کبود میکنه اول با ضربه هاش چربی رو میشکنه واسه همین زودتر آب میشه
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
اتفاقا دراز نشست فقط شکمو سفت میکنه و باعث میشه شکم تو همون حالتی که هست بمونه و فقط سفت بشه این وزرش فقط موقعی ب درد میخوره که شکمت کوچیک شده باشه و سفتش کنی ک دیگه نیاد جلو البته کمش فک نکنم مشکلی داشته باشه