2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمی خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 26 پست

برای بچه دار شدن هردو باید آمادگی جسمانی و روحی و مالی داشته باشید 

بهش فرصت بده تا از نظر فکر آماده بشه 

تامین مسایل مالی خانواده از مسئولیت های شوهر هست طبیعیه که نگران باشه 

برای درآمدتون برنامه ریزی کنید ، پس انداز داشته باشید ، شاید وقتی ببینه مدیریت مالی خوبی دارید از استرسش کم بشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن هنوز سنی نداری..بزار از رو ارامش و دل راحت که هر دو از اومدنش شاد بشین 

واقعا احساس نیاز میکنم که مادر بشم و بچه داشته باشم. درسم رو تموم کردم کلاسایی که میخواستم رفتم . کارم رو دارم. بعد اومدم تو شهر همسرم زندگی میکنم که اینجا کسی رو ندارم دوست و اینا که سرگرم بشم. فکر میکنم الان کاملا اماده ی بچه دار شدنم. بدجوری افتاده تو سرم .

راضیش کن بنظرم هر جور میشه

اگه بخوام میتونم راضیش کنم . چون اونم بچه دوست داره فقط نگران مسایل مالی و ایناس . میگه میخوام بچه خیلی رفاه داشته باشه.   منم نمیدونم اینکه راضیش کنم کار درستیه یا نه

سن ات خیلی خوبه واسه بچه دار شدن . شاید همون ماه اول حامله نشدی و طول بکشه به نظر من چک آپ های اولیه ...

پارسال یه بچه سقط کردم . همین موقع ها بود . ناخواسته بود . دوتامون شوکه شدیم . میخواستم بندازمش . رفتم دکتر منصرفم کرد. گفت گناه داره. خیلی ناراحت بودم اما بچه خودش رشد نکرد و انداختیمش. الانم دکتر یبار رفتم گفت کیست ریز داری فقط مشکلی نداری دارو داد رفع شه . ازمایش قبل بارداری نوشته هنوز نرفتم. دندنپزشکی هم رفتم کارامو کردم. کلا سعی کردم همه چیو اماده کنم واسه دوماه دیگه .شوهرمم اول موافق بود اما الان که یکم کاراش بالا پاین شده دوباره ترسیده میگه نه بیخیال شو